Gebeliğe Hazırlık CENNET KOKAN MELEKLER İSTİYORUZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapildi hersey normal sadece hamileliği hizlandirmak icin doktor verdi ilaci sen tahliller yaptirdin mi peki adet duzensizliği az az gelmesi vardir sebebi yumurtaliklarina baktirdin mi
Evet hormon testi yaptırdım onda problem yok dedi doktor yalnız sadece bu aya öı ozel artık bilmiyorym ama yumurtlama olmamış ayrıca brnim rahim duvarı inceymiş bu yüzden tutunması zor olurmuş , adetin az gelmesi de rahim duvarının inceliğiyle alakalıymış zaten şimdiki adımım sperm testiyle hsg çünkü onlar olmadan ilaca başlamıyor doktor

Merhaba herkese iyi geceler, bende yeni üyeyim sizden bilgi almak için takip etmek istedim hormon testi yaptırdım temiz çıktı şimdi sperm ve hsg istedi doktor çekilen var mı bilgi verir misiniz? Ve sonrasında anladığım kadarıyla klomen dediğiniz ilacı veriyor ama kesinlikle onu mu veriyor yani tüm doktorlar ?
Merhaba canim.
Hormon tahlilleri,spermiyogram ve hsg oncelikli adimlar. Biz yaptirmistik dr istegi ile.
Erkekte sıkıntı yoksa ve kadinda baskaca bir problem yoksa zaten hsg sonrası cogu kisi hamile kaliyor. Tüpler acilmis oluyor,yapiskanliklar da gidiyor. Ben hsg sonrasi 2.ayda hamile kalmistim.

Evet hormon testi yaptırdım onda problem yok dedi doktor yalnız sadece bu aya öı ozel artık bilmiyorym ama yumurtlama olmamış ayrıca brnim rahim duvarı inceymiş bu yüzden tutunması zor olurmuş , adetin az gelmesi de rahim duvarının inceliğiyle alakalıymış zaten şimdiki adımım sperm testiyle hsg çünkü onlar olmadan ilaca başlamıyor doktor
Merhaba canim.
Hormon tahlilleri,spermiyogram ve hsg oncelikli adimlar. Biz yaptirmistik dr istegi ile.
Erkekte sıkıntı yoksa ve kadinda baskaca bir problem yoksa zaten hsg sonrası cogu kisi hamile kaliyor. Tüpler acilmis oluyor,yapiskanliklar da gidiyor. Ben hsg sonrasi 2.ayda hamile kalmistim.
ne güzel inşallah peki hsg için önerdiğiniz bir yer var mı bir de anestesisiz kimisi çok ağrılı demiş sizce?

ne güzel inşallah peki hsg için önerdiğiniz bir yer var mı bir de anestesisiz kimisi çok ağrılı demiş sizce?
Ben ozel hastanede anestezi almadan sadece agri kesici igne vurulmustum operasyon oncesi. Cok uzun sürmüyor islem, tahminim benimki 5-7 dk sürmüştür. Yani aklımda oyle kalmis. Dayanilmayacak kadar agri çekmiyorsun, benim ağrı eşiğim düşük oldugu icin 5 dk gecmek bilmemisti.

Napiyonuz kizlar ne durumdasiniz hamis olan varmi ins bize mutlu haberleri yazin buraya sevinelim hepberaber😘

Back