- 7 Temmuz 2008
- 4.939
- 12.108
- 733
- Konu Sahibi Canparcamm
Kızlar durumlar nasil adet günleri yaklaşan var mi ins hayirli haberler duyariz sizden![]()
Benim bat 28 mayis :)
Sanırım en uzak benimdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar durumlar nasil adet günleri yaklaşan var mi ins hayirli haberler duyariz sizden![]()
Bende 23 mayıs canım yine sabirsizim yine beklemelerdeyimBenim bat 28 mayis :)
Sanırım en uzak benimdir.
Misafirler bitmiyordu :)Nasılsınız kızlar bura cok sessiz ramazan telaşı bide mşlh misafirimde eksik olmadi bugünlerde hamilelik haberi verinde mutlu olalim şöyle ins![]()
Mşlh yani benim misafir eksik olmaz hepde eşimin ailesiMisafirler bitmiyordu :)
Walla bu konuda biz yabaniyiz sanırım:)))
Eşimin ailesine gittigimizde kalabalık oluyoruz sadece.
Hamilelik haberi ben bu ay sanırım veremicem.
Ramazan beni fena yapti. Iftardan sonra sahura kadar uyuyorum. Sabah da cok erken uyanıyoruz kızım sağolsun.
Bu ay sanirim boyle gecer gibime geliyor:)))
Kimyasal olduğu için birşey dememiştir. Bende ilk hamile kaldığımda gelişmedi bebek bir türlü 8. Haftada kürtaj oldum. Sonra 4 ay yurtdışına tatile gittik ara verdik toparlayalım diye. Doktor dediği için de değil fazla stres yaptık diye kendimiz böyle bir karar aldık. Denemedik o süre zarfında bol bol tatilin keyfini çıkartıp dinlendik. Tekrar denemeye başladığımız ay hamile kaldım. Şimdi 9 haftalık hamileyim. Herşey çok güzel ilerliyor şükür. İnşallah sağlıkla da kavuşurum.Amin inslh bacım aminnnn bana doktor hicbisey demedi ara ver yada verme korun yada korunma sen bilirsin dedi sadece doktoruda anlamis deilim doqrusu:)
Ay inslhh canım ya rabbim sonuna kadar dvm ettirsin saglicakla kucagina alirsin ins yavrunu evt zaten bu ayda beklemedeyim olmadi bende ara verecem kafayi bozduk cunki iyiceKimyasal olduğu için birşey dememiştir. Bende ilk hamile kaldığımda gelişmedi bebek bir türlü 8. Haftada kürtaj oldum. Sonra 4 ay yurtdışına tatile gittik ara verdik toparlayalım diye. Doktor dediği için de değil fazla stres yaptık diye kendimiz böyle bir karar aldık. Denemedik o süre zarfında bol bol tatilin keyfini çıkartıp dinlendik. Tekrar denemeye başladığımız ay hamile kaldım. Şimdi 9 haftalık hamileyim. Herşey çok güzel ilerliyor şükür. İnşallah sağlıkla da kavuşurum.
Gerçekten stres yapmamak çok önemli. Stresin geçtiği zaman hamile kalıyorsun. Bir tatil bir köy havası bi aile ziyareti bile insanın stresini alıveriyor.Ay inslhh canım ya rabbim sonuna kadar dvm ettirsin saglicakla kucagina alirsin ins yavrunu evt zaten bu ayda beklemedeyim olmadi bende ara verecem kafayi bozduk cunki iyice
Sana katiliyorum tatlım ama ben ve sitres yapmamak eşimde kiziyo artik cok kafaya takdin daha 2 senelik evliyiz olur delirdin diyo ben kocam kadar rahat olamiyorum malesef canim yaGerçekten stres yapmamak çok önemli. Stresin geçtiği zaman hamile kalıyorsun. Bir tatil bir köy havası bi aile ziyareti bile insanın stresini alıveriyor.
Canim aslında belirti aramakla yanlis yapiyoruz. Cunku pisikolojik olarak etkileniyoruz. Bence sen yumurtlama zamanında olabilirsin. Regl dongun kacgun. Duzenli mi ve yumurtlama zamanını anliyor musun? Ovulasyon testi ile takip de edebilirsin. Insallah bu ay hayirlisi ile guzel haberleri alirsin tatlim.Kızlar sanki ben hamile gibiyim ya ama daha erken bat 23 mayıs kasık ağrilarim bel mide bulantisi ateş basması sık idrara cikma tuvalette yatcam nerdeyse helede gece ama cok erken sizce olabilir mi canlarim ya![]()
Ins tatlim ya adet dongum 30 gun duzenli olurum aynen yumurtladim galiba ben hic ovu falan yapmam anlarim benn canim kasiklarim agrir basim agrir ates basar ama bu ayki daha farkli oldu klomenden galibaCanim aslında belirti aramakla yanlis yapiyoruz. Cunku pisikolojik olarak etkileniyoruz. Bence sen yumurtlama zamanında olabilirsin. Regl dongun kacgun. Duzenli mi ve yumurtlama zamanını anliyor musun? Ovulasyon testi ile takip de edebilirsin. Insallah bu ay hayirlisi ile guzel haberleri alirsin tatlim.
Ama işte belki de bu yüzden olmuyor. Bence gün saymayı yumurtlama hesaplamayı ne bileyim adet olacak mı diye beklemeyi falan bir süre bırak. Takvime bakma bile bir süre. Kendini Rabbine teslim et. De ki Allahım ben çok istiyorum. Sen hayırlısı ne zamansa bana o zaman yavrumu ver. İnşallah herşey çok güzel olacaktır. Sende rahatlarsın bir nebze.Sana katiliyorum tatlım ama ben ve sitres yapmamak eşimde kiziyo artik cok kafaya takdin daha 2 senelik evliyiz olur delirdin diyo ben kocam kadar rahat olamiyorum malesef canim ya
Aynen artik oyle yapcam canim çünki yoruldum kendi haline birakacam dediğin gibi kun fe yekun ol der ve olur nekadar cabalasakda rabbimin dediği oluyo takip ede ede herseyi kendimizi dinlemekden belki olmuyo su akar yatağıni bulur❤Ama işte belki de bu yüzden olmuyor. Bence gün saymayı yumurtlama hesaplamayı ne bileyim adet olacak mı diye beklemeyi falan bir süre bırak. Takvime bakma bile bir süre. Kendini Rabbine teslim et. De ki Allahım ben çok istiyorum. Sen hayırlısı ne zamansa bana o zaman yavrumu ver. İnşallah herşey çok güzel olacaktır. Sende rahatlarsın bir nebze.
Mrb canim h.geldin aramiza ben hsg falan olmadi hormonlara bakti ultrasyon yumurta takibi falan yapildi ve klomen versi olmassa rahim flmi cekeriz dedi isde suan klomen kullandim bu ay bakcaz tutmassa hsg olacak galiba evt genelde klomenle tedaviye basliyolarMerhaba herkese iyi geceler, bende yeni üyeyim sizden bilgi almak için takip etmek istedim hormon testi yaptırdım temiz çıktı şimdi sperm ve hsg istedi doktor çekilen var mı bilgi verir misiniz? Ve sonrasında anladığım kadarıyla klomen dediğiniz ilacı veriyor ama kesinlikle onu mu veriyor yani tüm doktorlar ?
Teşekkür ederim cevabınız için artık muhtemel bir tedaviye başlayacağım için aranıza katılmazken istedimMrb canim h.geldin aramiza ben hsg falan olmadi hormonlara bakti ultrasyon yumurta takibi falan yapildi ve klomen versi olmassa rahim flmi cekeriz dedi isde suan klomen kullandim bu ay bakcaz tutmassa hsg olacak galiba evt genelde klomenle tedaviye basliyolar
Peki progestoron teşti yaptınız mı yumurta konusunda doktor be dedi gelişme yokmuşymuş o yüzden mi ilaca başladı. Benim bu ay yumurtlama olmamış ve adetlerim az az benim son birkaç aydır rahim duvarı da inçeMrb canim h.geldin aramiza ben hsg falan olmadi hormonlara bakti ultrasyon yumurta takibi falan yapildi ve klomen versi olmassa rahim flmi cekeriz dedi isde suan klomen kullandim bu ay bakcaz tutmassa hsg olacak galiba evt genelde klomenle tedaviye basliyolar
Yapildi hersey normal sadece hamileliği hizlandirmak icin doktor verdi ilaci sen tahliller yaptirdin mi peki adet duzensizliği az az gelmesi vardir sebebi yumurtaliklarina baktirdin miPeki progestoron teşti yaptınız mı yumurta konusunda doktor be dedi gelişme yokmuşymuş o yüzden mi ilaca başladı. Benim bu ay yumurtlama olmamış ve adetlerim az az benim son birkaç aydır rahim duvarı da inçe