- 2 Mayıs 2019
- 522
- 590
- 33
- Konu Sahibi Canparcamm
-
Ins bacım inslh mevlam tez zamanda kucaklarimizi doldursun bu mutluluu bizede yasatsin ins :)Kızlar benimde eşimin sperm değerleri azdı ama tedavinin ilk ayında yani bu ay gebelik yaşadık kimyasal olsa daadetim yeni bitti inşallaj bu ay tekrar olur
Amin inslh bacım aminnnn bana doktor hicbisey demedi ara ver yada verme korun yada korunma sen bilirsin dedi sadece doktoruda anlamis deilim doqrusu:)Canım, benim de ilkim kimyasal gebelikti.
Kimyasal dan sonra ara verdik ve rahim filmi sonrası hamile kalmistim. 23 aylik suan da kizim
Üzülme lutfen, en kisa zamanda Allah saglikli bebekler nasip etsin sana bana bize hepimizeeeeee :)
Yer gök dua.H.qeldin canım..derdimize derman olcak azcikda bi nebzede olsa ayni hasreti bebek kokusu ozlemi ceken bacilarimizla bu yolda beraber ilerleyelim istedim.once rabbimin izniyle inslh sonra bacilarimizin birbirine su mubarek aylarda duasi ile bulusalim istedim.. yeni uyeyim ins icimize attiiimiz bu koca yükümüzü bacılarimizla konusarak dertleserek az da olsa hafifletmek istedim
Inslh bende pek anlamadan bi baslik acdim ama iyiki de burayi keşfetmisim..dua kardeşliqi olusduralim birbirimize dua edelim ki müslumanin musluman kardesine ettii dualar rabbim qeri cevirmezmis saolasin bacim rabbim herkesin qonlune qore versin insYer gök dua.
Hele ki ramazan kapidayken :)
Ben kızım sebebiyle belirli zamanlarda girebiliyorum buraya, bazen girip hizlica okuyup çıkıyorum. Yani demem o ki , firsat buldukca yazacağım buraya.
Artik burdayım süreçte inşallah
Kendini inandir umursamamaya ancak öyle olurBende umursamicam diye kendime soz veriyorum her ay ama malesef:) kizlar klomen kullanipta arkasina kanamasi olan var mi? Kimyasal qebelik qecirmisim yada adet qecikmesi yapar mi bu ilac bilqisi olan varmi canlar?
Müminin mümine ettiği dua makbuldür hepimiz birbirimize dua edelimInslh bende pek anlamadan bi baslik acdim ama iyiki de burayi keşfetmisim..dua kardeşliqi olusduralim birbirimize dua edelim ki müslumanin musluman kardesine ettii dualar rabbim qeri cevirmezmis saolasin bacim rabbim herkesin qonlune qore versin ins
Nasildi degerler sakincasi yoksa soylermisin. Bende uasadim kimyasal esimin sadece ileri hizlisi sorunlu yani sifirKızlar benimde eşimin sperm değerleri azdı ama tedavinin ilk ayında yani bu ay gebelik yaşadık kimyasal olsa daadetim yeni bitti inşallaj bu ay tekrar olur
İleri hızlı sıfır diğer hareketli %30 hareketsiz %70 sayımız 16.milyon du canım senin eşinin nasılNasildi degerler sakincasi yoksa soylermisin. Bende uasadim kimyasal esimin sadece ileri hizlisi sorunlu yani sifir
Bizimde ileri hizli 0 yavas ileri %25 yerinde hareket %25 sayı morfoloji iyi . Doktor bana olır bu şekilde dedi yavaş ileri harekette gebelik başlata bilir dedi proxeed plus verdi extradan keçi boynuzu kürü yapıyorum iki aydır diğer takviye çerezler işte ama yok olmuyorİleri hızlı sıfır diğer hareketli %30 hareketsiz %70 sayımız 16.milyon du canım senin eşinin nasıl
Evet sizin sayılarınız bizimkilerden çok çok iyi benim olduysa sizin de olur allahın izniyleBizimde ileri hizli 0 yavas ileri %25 yerinde hareket %25 sayı morfoloji iyi . Doktor bana olır bu şekilde dedi yavaş ileri harekette gebelik başlata bilir dedi proxeed plus verdi extradan keçi boynuzu kürü yapıyorum iki aydır diğer takviye çerezler işte ama yok olmuyorşimdi çakşır otuna başlayacak . Biraz daha deneyelim Türkiye’ye gelince aşılama yapacağız artık umudum yok hep hayal kırıklığı
İnşallah canım inşallah allahım çok bekletmesin.Evet sizin sayılarınız bizimkilerden çok çok iyi benim olduysa sizin de olur allahın izniyle ❤ Biz klomen ve proxymen kullanıyoruz onun haricinde kendim eşim hacamat yaptırdı muz kuruyemiş spor la teşvikledi
Eşin sigara kullanıyor mu canımİnşallah canım inşallah allahım çok bekletmesin.
Malesef kullanıyor bırakamıyor azaltmaya çalışıyor yapamıyorum diyoEşin sigara kullanıyor mu canım
Sigara ile iken kullanılan tüm ilaçlar tepkimeye giriyor kuzum , yani maalesef ki sperm sayısı önemli değil varolan spermler de sağlıksız oluyor ve dölleme yapamıyor doktorumuz bize resmen yalvardı bırak diye çok da haklıymışMalesef kullanıyor bırakamıyor azaltmaya çalışıyor yapamıyorum diyo
Benim eşim 2 veya 3 haftada bir annesinden yada benim annemden 1 tane sigara içiyor zararı olur mu acaba takviye ilaçları kullanıyorSigara ile iken kullanılan tüm ilaçlar tepkimeye giriyor kuzum , yani maalesef ki sperm sayısı önemli değil varolan spermler de sağlıksız oluyor ve dölleme yapamıyor doktorumuz bize resmen yalvardı bırak diye çok da haklıymış
Mrb tatlım hadi bakim hayirlisi olur ins evt benim kuzenimde bu kürle hamile kalmisdi ben hic denemedim ama bi yap bakalim ins meleğin gelirde bende yaparim belki suan klomen kullaniyorum kızın kaç yaşında korundun mu peki sen daha yenisin hamile kalirsin ins tez zamanda ben 2 yildir deniyorum ama olmadi hayirlisi bakalimSelam canim.
Ben reglimin 3.gunundeyim.
Çörek otu bal tarçın kûrû yapıyorum.
Dun başladım 10 guj ssbah aksam 1 tatli kasigi yiyorum.
Hamile kalmayi kolaylastiriyormus :)
Gerci kizimdan sonra ilk ciddi deneme ayimiz bu ay olacak ama olsun :)
Bu siqara illetini bende birakabilsem keske denedim ama olmuyo hamile kalirsam birakirim diyorum ama nasil yapcaz bilemiyomMalesef kullanıyor bırakamıyor azaltmaya çalışıyor yapamıyorum diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?