Gebeliğe Hazırlık CENNET KOKAN MELEKLER İSTİYORUZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde eşimin sperm değerleri azdı ama tedavinin ilk ayında yani bu ay gebelik yaşadık kimyasal olsa da 😌 adetim yeni bitti inşallaj bu ay tekrar olur🥰
Ins bacım inslh mevlam tez zamanda kucaklarimizi doldursun bu mutluluu bizede yasatsin ins :)

Canım, benim de ilkim kimyasal gebelikti.
Kimyasal dan sonra ara verdik ve rahim filmi sonrası hamile kalmistim. 23 aylik suan da kizim

:KK200:
Üzülme lutfen, en kisa zamanda Allah saglikli bebekler nasip etsin sana bana bize hepimizeeeeee :)
Amin inslh bacım aminnnn bana doktor hicbisey demedi ara ver yada verme korun yada korunma sen bilirsin dedi sadece doktoruda anlamis deilim doqrusu:)

H.qeldin canım..derdimize derman olcak azcikda bi nebzede olsa ayni hasreti bebek kokusu ozlemi ceken bacilarimizla bu yolda beraber ilerleyelim istedim.once rabbimin izniyle inslh sonra bacilarimizin birbirine su mubarek aylarda duasi ile bulusalim istedim.. yeni uyeyim ins icimize attiiimiz bu koca yükümüzü bacılarimizla konusarak dertleserek az da olsa hafifletmek istedim:KK43:
Yer gök dua.
Hele ki ramazan kapidayken :)
Ben kızım sebebiyle belirli zamanlarda girebiliyorum buraya, bazen girip hizlica okuyup çıkıyorum. Yani demem o ki , firsat buldukca yazacağım buraya.
Artik burdayım süreçte inşallah 💕

Yer gök dua.
Hele ki ramazan kapidayken :)
Ben kızım sebebiyle belirli zamanlarda girebiliyorum buraya, bazen girip hizlica okuyup çıkıyorum. Yani demem o ki , firsat buldukca yazacağım buraya.
Artik burdayım süreçte inşallah 💕
Inslh bende pek anlamadan bi baslik acdim ama iyiki de burayi keşfetmisim..dua kardeşliqi olusduralim birbirimize dua edelim ki müslumanin musluman kardesine ettii dualar rabbim qeri cevirmezmis saolasin bacim rabbim herkesin qonlune qore versin ins

Inslh bende pek anlamadan bi baslik acdim ama iyiki de burayi keşfetmisim..dua kardeşliqi olusduralim birbirimize dua edelim ki müslumanin musluman kardesine ettii dualar rabbim qeri cevirmezmis saolasin bacim rabbim herkesin qonlune qore versin ins
Müminin mümine ettiği dua makbuldür hepimiz birbirimize dua edelim ❤️

Kızlar benimde eşimin sperm değerleri azdı ama tedavinin ilk ayında yani bu ay gebelik yaşadık kimyasal olsa da 😌 adetim yeni bitti inşallaj bu ay tekrar olur🥰
Nasildi degerler sakincasi yoksa soylermisin. Bende uasadim kimyasal esimin sadece ileri hizlisi sorunlu yani sifir 😞

İleri hızlı sıfır diğer hareketli %30 hareketsiz %70 sayımız 16.milyon du canım senin eşinin nasıl
Bizimde ileri hizli 0 yavas ileri %25 yerinde hareket %25 sayı morfoloji iyi . Doktor bana olır bu şekilde dedi yavaş ileri harekette gebelik başlata bilir dedi proxeed plus verdi extradan keçi boynuzu kürü yapıyorum iki aydır diğer takviye çerezler işte ama yok olmuyor 😔 şimdi çakşır otuna başlayacak . Biraz daha deneyelim Türkiye’ye gelince aşılama yapacağız artık umudum yok hep hayal kırıklığı

Bizimde ileri hizli 0 yavas ileri %25 yerinde hareket %25 sayı morfoloji iyi . Doktor bana olır bu şekilde dedi yavaş ileri harekette gebelik başlata bilir dedi proxeed plus verdi extradan keçi boynuzu kürü yapıyorum iki aydır diğer takviye çerezler işte ama yok olmuyor 😔 şimdi çakşır otuna başlayacak . Biraz daha deneyelim Türkiye’ye gelince aşılama yapacağız artık umudum yok hep hayal kırıklığı
Evet sizin sayılarınız bizimkilerden çok çok iyi benim olduysa sizin de olur allahın izniyle ❤️ Biz klomen ve proxymen kullanıyoruz onun haricinde kendim eşim hacamat yaptırdı muz kuruyemiş spor la teşvikledi

Malesef kullanıyor bırakamıyor azaltmaya çalışıyor yapamıyorum diyo
Sigara ile iken kullanılan tüm ilaçlar tepkimeye giriyor kuzum , yani maalesef ki sperm sayısı önemli değil varolan spermler de sağlıksız oluyor ve dölleme yapamıyor doktorumuz bize resmen yalvardı bırak diye çok da haklıymış

Sigara ile iken kullanılan tüm ilaçlar tepkimeye giriyor kuzum , yani maalesef ki sperm sayısı önemli değil varolan spermler de sağlıksız oluyor ve dölleme yapamıyor doktorumuz bize resmen yalvardı bırak diye çok da haklıymış
Benim eşim 2 veya 3 haftada bir annesinden yada benim annemden 1 tane sigara içiyor zararı olur mu acaba takviye ilaçları kullanıyor

Kızlar nasilsiniz yine bugun doktorlardaydim haftaya kontrol icin yine cairdi bakalim meleklerimiz icin değer ins tez zamanda annelerini bizleri yani bulur gelirler:)❤

Selam canim.
Ben reglimin 3.gunundeyim.
Çörek otu bal tarçın kûrû yapıyorum.
Dun başladım 10 guj ssbah aksam 1 tatli kasigi yiyorum.
Hamile kalmayi kolaylastiriyormus :)

Gerci kizimdan sonra ilk ciddi deneme ayimiz bu ay olacak ama olsun :)

Selam canim.
Ben reglimin 3.gunundeyim.
Çörek otu bal tarçın kûrû yapıyorum.
Dun başladım 10 guj ssbah aksam 1 tatli kasigi yiyorum.
Hamile kalmayi kolaylastiriyormus :)

Gerci kizimdan sonra ilk ciddi deneme ayimiz bu ay olacak ama olsun :)
Mrb tatlım hadi bakim hayirlisi olur ins evt benim kuzenimde bu kürle hamile kalmisdi ben hic denemedim ama bi yap bakalim ins meleğin gelirde bende yaparim belki suan klomen kullaniyorum kızın kaç yaşında korundun mu peki sen daha yenisin hamile kalirsin ins tez zamanda ben 2 yildir deniyorum ama olmadi hayirlisi bakalim😘

Kızlar durumlar nasil adet günleri yaklaşan var mi ins hayirli haberler duyariz sizden 😘

Back