Gebeliğe Hazırlık CENNET KOKAN MELEKLER İSTİYORUZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İstiyoruz da bu bebişler bizi çok uğraştırıyor gelmiyorlar bi türlü anneciklerinin karnına...Masraflı olacak bu bebişler valla oğlan olursa gezmesi tozması bitmez kız olursa süsü püsü ... :KK70:
aynen öyle Rabbim isteyen herkese versin insAllah.
Benimki de bi mucize oldu valla. Ya

Siz ne kadar süredir deniyordunuz ki? Doğal oldu sanırım? Hangi sperm değerleriyle hamile kaldınız acaba? Çok sorum kusura bakmayın ileri hızı özellikle merak ediyorum:)

Mrb arkadaşlar bende yeni katildim araniza 1 hafta önce düşük yaptim kimyasal düşük dedi doktorum 2 senelik evliyim hic korunmadiim halde olmadi tam oldu derken bebeim beni birakdi gitti neden bole oldu ki 2 senedir bebek bebek diye ağladim durdum muutlu oldum derken şuan daha kötüyüm
inşallah canımmmm rabbim hepimize nasip etsin...:KK200::anneadayı:
Amin inssss okadar zorki bu zamanda sabret bu yolda ilerlemek klomen kullandim ilk defa kalmisim test yaptim pozitif ama 1 hafta sonra kanamayla doktora qittim acile bebek düşüyo dediler daha yeniymis 4 haftalik ne sevindiğimi bildim ne üzüldüğümü
Amin inslh bacım benim koca zaten artik sen delirdin yeter diyo çocuk da çocuk ya bu erkekler hepsimi ayni acaba

Siz ne kadar süredir deniyordunuz ki? Doğal oldu sanırım? Hangi sperm değerleriyle hamile kaldınız acaba? Çok sorum kusura bakmayın ileri hızı özellikle merak ediyorum:)
Yok estağfurullah doğal yolla kaldim evet esimde varikosel vardi degerleri hafif düşük tü ama şükür nasip oldu 8 ay denedik sukur nasip oldu bu ay.
Degerleri ortaydı doktor ameliyata gerek yok dogal yolla olur dedi ve bu ay oldu iyiki ameliyat olmadi.esim.
Bide bu ay cok kafaya takmamaya calistim ve oldu her ay stres ederdim niye olmuyor diye Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah.

Mrb arkadaşlar bende yeni katildim araniza 1 hafta önce düşük yaptim kimyasal düşük dedi doktorum 2 senelik evliyim hic korunmadiim halde olmadi tam oldu derken bebeim beni birakdi gitti neden bole oldu ki 2 senedir bebek bebek diye ağladim durdum muutlu oldum derken şuan daha kötüyüm

Amin inssss okadar zorki bu zamanda sabret bu yolda ilerlemek klomen kullandim ilk defa kalmisim test yaptim pozitif ama 1 hafta sonra kanamayla doktora qittim acile bebek düşüyo dediler daha yeniymis 4 haftalik ne sevindiğimi bildim ne üzüldüğümü

Amin inslh bacım benim koca zaten artik sen delirdin yeter diyo çocuk da çocuk ya bu erkekler hepsimi ayni acaba
Benimkide derdi az sabret diye ve umursamadim bu ay oldu

Benimkide derdi az sabret diye ve umursamadim bu ay oldu
Bende umursamicam diye kendime soz veriyorum her ay ama malesef:) kizlar klomen kullanipta arkasina kanamasi olan var mi? Kimyasal qebelik qecirmisim yada adet qecikmesi yapar mi bu ilac bilqisi olan varmi canlar?

İstiyoruz da bu bebişler bizi çok uğraştırıyor gelmiyorlar bi türlü anneciklerinin karnına...Masraflı olacak bu bebişler valla oğlan olursa gezmesi tozması bitmez kız olursa süsü püsü ... :KK70:
Bitmesin bacım bitmesin rabbim hayirlisini versin de ben raziyim meleklerimiz yeter ki qelsin mevlam isteyipde bulamayan kimin qönlünde bebek hasreti varsa tez zamanda inslh ikiz ikiz versin şu mubarek aylarin hürmetine hamile olan bacilarimizida saq salim hayirlisiyla ins kucaklarina almayi nasip etsin

Bitmesin bacım bitmesin rabbim hayirlisini versin de ben raziyim meleklerimiz yeter ki qelsin mevlam isteyipde bulamayan kimin qönlünde bebek hasreti varsa tez zamanda inslh ikiz ikiz versin şu mubarek aylarin hürmetine hamile olan bacilarimizida saq salim hayirlisiyla ins kucaklarina almayi nasip etsin
Amiiinnn inşallah cümlemize

Merhaba sevgili yoldaslarim :)

Topik ismi cok güzel, dayanamadım geldim ben de.
H.qeldin canım..derdimize derman olcak azcikda bi nebzede olsa ayni hasreti bebek kokusu ozlemi ceken bacilarimizla bu yolda beraber ilerleyelim istedim.once rabbimin izniyle inslh sonra bacilarimizin birbirine su mubarek aylarda duasi ile bulusalim istedim.. yeni uyeyim ins icimize attiiimiz bu koca yükümüzü bacılarimizla konusarak dertleserek az da olsa hafifletmek istedim:(

Canım, benim de ilkim kimyasal gebelikti.
Kimyasal dan sonra ara verdik ve rahim filmi sonrası hamile kalmistim. 23 aylik suan da kizim

:KK200:
Üzülme lutfen, en kisa zamanda Allah saglikli bebekler nasip etsin sana bana bize hepimizeeeeee :)

Back