- 3 Nisan 2020
- 6
- 0
- 44
-
- Konu Sahibi Ozgurruh35
Merhaba ben diklestirme dusunuyorum cokta diydum adini ins eylul gibi yaptirmak istiyorum11. Seneme giriyorum. Bu süreçte emzirdim de. Gayet memnunum
Cok tsk ederim peki agrisi cok olmusmuyduBen büyütme yaptırdı. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim
4-5 gün sağlam ağrısı var büyütmenin. Sonrasında keyfını cıkarma zamanı. İyikide yaptırmışım. Doktoru çok arastırdım ben. Aydından çıktım gittim.Cok tsk ederim peki agrisi cok olmusmuydu
Merhaba ben 22 yaşındayım bekarım geçen sene meme büyütme oldum. Emzirirken silikonlar sorun oldu mu öncesinde sonrasında acaba?11. Seneme giriyorum. Bu süreçte emzirdim de. Gayet memnunum
Merhaba cenk beydemi ameliyat oldunuzMerhaba ben 22 yaşındayım bekarım geçen sene meme büyütme oldum. Emzirirken silikonlar sorun oldu mu öncesinde sonrasında acaba?
Hayir baska bi doktora olmustum :)Merhaba cenk beydemi ameliyat oldunuz
Emzirmede sıkıntı yasamadım ama bunda kesı yeri önemli. Benım meme altı idi. Doktorum onu önerdi o zaman bekar oldugum için.Merhaba ben 22 yaşındayım bekarım geçen sene meme büyütme oldum. Emzirirken silikonlar sorun oldu mu öncesinde sonrasında acaba?
Tesekkur ederimEmzirmede sıkıntı yasamadım ama bunda kesı yeri önemli. Benım meme altı idi. Doktorum onu önerdi o zaman bekar oldugum için.
Rica ederimTesekkur ederim