Cenk Tokat

bdoruk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
3
0
47
Uzun yıllardır istediğim göğüs büyütme operasyonumu sonunda oldum. İzmir'de doktor araştırmasına başladığımda önüme 3 isim çıktı. İlk görüşmemi Cenk Tokat beyle yaptım. Daha ilk görüşmem olmasına rağmen kendisinden görmüş olduğum bilgi ve güven hissi başka doktorlarla görüşmeme kararı aldırdı bana. Ama yine de bir doktora daha gideyim dedim Veee Cenk beye iyice ikna oldum:))). Eve döner dönmez hemen arayıp ameliyat gününü belirlemek için görüşmemi yaptım. 13 marttada operasyonumu geçirdim. Bugün 12.günüm. Ve çooook mutluyum. Cenk bey ne istediğimi nasıl istediğimi, ben çok anlatamasamda :) beni anladı.

Son düzenleme:
Şimdi 3A sınıfından Cenk arkadaşımızı yerine uğurluyoruz :)

cenk beyin reklama ihtiyacı yok. biraz araştırsanız diğer konularda anlarsınız. ben 7 yıl önce yaptırdım kendısıne ve çok mutluyum. izmirde meme buyutme amelıyatı adında konu var orada cenk beye amelıyat olanlar ve diğer doktorlara amelıyat olan hastalar var.
arkadas neyı yazdı yada sildi bilmiyorum ama ben bu foruma 7 yıldır uyeyım ve ben dahıl cenk beye amelıyat olan bir çok kişi gördüm ve hepsı memnun.
tanımadan yada arastırmadan reklama ihtiyacı var gibi ithamlar hoş değil. Burası bır forum ve bizler tecrübelerimizi paylaşıyoruz. insanlarda gidip görüşüp anlaşır yada kafasına yatarsa amelıyat olur.Kimse kimseyi zorlamıyor sonucta.

ben hipo hipo hastasıyım.o yüzden meme gelişimim sıfır,hiç olmadı. çocukta tedaviyle olur yada olmaz allahın bileceği iş ama benim bu forumdan o kadar güzel dostlarım oldu ki beni doğru yonlendıren, aynı hastalıga sahıp olup çocuk sahibi olan.
en basiti raporla ilaç alabıldıgımı öğrendim. bu hastalıkta uzman, hastalıgı iyi bilen doktor isimlerini öğrendim.
Ve en önemlisi bana asla çocugun olmaz diyen doktorlar yuzunden evliliği düşünmedim fakat beni çok iyi anlayan bir eşim var suanda. bunjn yanısıra tedaviylede çok güzel sonuçlar alan arkadasların bebeklerini görüyorum. bunlar banada umut oluyor.
K Kazen e sonsuz teşekkür ediyorum buradan. sayesınde hem meme ve burunda dogru kararlar verdim hemde çocuk tedavisinde bilinçli arkadaşlarla tanıstım. 2 hafta sonrada tedavıme baslayacagım nasıp olursa.

cenk beyin reklama ihtiyacı yok. biraz araştırsanız diğer konularda anlarsınız. ben 7 yıl önce yaptırdım kendısıne ve çok mutluyum. izmirde meme buyutme amelıyatı adında konu var orada cenk beye amelıyat olanlar ve diğer doktorlara amelıyat olan hastalar var.
arkadas neyı yazdı yada sildi bilmiyorum ama ben bu foruma 7 yıldır uyeyım ve ben dahıl cenk beye amelıyat olan bir çok kişi gördüm ve hepsı memnun.
tanımadan yada arastırmadan reklama ihtiyacı var gibi ithamlar hoş değil. Burası bır forum ve bizler tecrübelerimizi paylaşıyoruz. insanlarda gidip görüşüp anlaşır yada kafasına yatarsa amelıyat olur.Kimse kimseyi zorlamıyor sonucta.

ben hipo hipo hastasıyım.o yüzden meme gelişimim sıfır,hiç olmadı. çocukta tedaviyle olur yada olmaz allahın bileceği iş ama benim bu forumdan o kadar güzel dostlarım oldu ki beni doğru yonlendıren, aynı hastalıga sahıp olup çocuk sahibi olan.
en basiti raporla ilaç alabıldıgımı öğrendim. bu hastalıkta uzman, hastalıgı iyi bilen doktor isimlerini öğrendim.
Ve en önemlisi bana asla çocugun olmaz diyen doktorlar yuzunden evliliği düşünmedim fakat beni çok iyi anlayan bir eşim var suanda. bunjn yanısıra tedaviylede çok güzel sonuçlar alan arkadasların bebeklerini görüyorum. bunlar banada umut oluyor.
K Kazen e sonsuz teşekkür ediyorum buradan. sayesınde hem meme ve burunda dogru kararlar verdim hemde çocuk tedavisinde bilinçli arkadaşlarla tanıstım. 2 hafta sonrada tedavıme baslayacagım nasıp olursa.
asminreina asminreina Canım... konu başka bir yere açılınca bu reklam v.s yazan arkadaşlar olayı anlayamamış sanırım. O yüzdende direk anlamadan etmeden reklam falan yorumları yapılmış. Meme formuna aktif olan kullanıcılar,bu sorundan muzdarip olup araştırma yapanlar zaten Cenk beyi reklama ihtiyacı olmayacağını,amacın bilgi vermek ve tecrübeleri aktarmak olduğunu anlayacaktır zaten :KK66:
Reklam öyle yapılmaz zaten :)) Reklam amaçlı üyeliklerde belli olup forumdan uzaklaştırılıyor ve konuları kapatılıyor. Boşver üzme sen kendini. Bizler neyin ne olduğunu biliyoruz :KK19:
Geçmiş olsun bu Arada,hastalığını yener biran önce iyileşirsin inşallah :anneadayı:

Cenk beyin ortalama fiyatını bilen varmı ya ben doktorlara gidip birebir gidemiyorum cocugum kucuk bırtek amelıyat zamanı annem gelcek yanıma onun dışında internetten fiyat ogrenme dısında birsey yapamıyorum arkadaslar:KK43:

Konu eski biraz tekrar güncellenmiş. Bu süreçte ben asla olmaz senın cocugun diyen doktorların aksıne burdan hastalıgımı iyi bilen arkadaşların doğru yönlendirmleriyle ikiz kızlarıma kavuştum. Şuan 11 aylıklar ve emzirdimde bebeklerimi. Silikondan yana hiç bir sıkıntı olmadı. Bu arada 10 senedir de hiç bi sıkıntı yaşamadım silikonlarımda. Allah isteyen herkese nasip etsin.

X