Ceninin Güncesi !!! Bebeklerimiz nasıl büyüyor :)

Amin canım Allah banada nasip etsin İnşallah ...

canim en kisa zamanda bu guzel duyguyu sende yasarsin insallah. Bebek isteyen anne adayalarina tek ve en onemli tavsiyem stres sikinti yapmamalari. Elbette yumurtlama gunleri takibi onemli ama bebek fikri akli ne kadar mesgul ederse o kadar da gec geliyorlar.

Benim sürekli aklımda Amin canım çok sağol tavsiyelerin için

Bayıldım yazına teşekkürler.Ben de 10+3 günlük hamileyim.Okudukça heyecanlandım.Duygulandım hatta gözlerim doldu...Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Çok güzeldi,bende 12.haftamdayım ama hepsini okudum,gözlerim dolu. zor ama bir o kadarda heycanlı bir serüven. allah herkese naspi etsin inşallah

çokkkkkkkkkkkkkk çokkk beğendimmm bayıldım okumakdan zevk aldım tüylerim diken diken oldu ve benn anne olmak istiyorum bunu okuyunca daha da cogaldı sanki hissettim olmak istiyorummmmmmmmmmm dua edin bana lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çokkkkkkkkkkkkkk çokkk beğendimmm bayıldım okumakdan zevk aldım tüylerim diken diken oldu ve benn anne olmak istiyorum bunu okuyunca daha da cogaldı sanki hissettim olmak istiyorummmmmmmmmmm dua edin bana lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İki gündür kusmalarim başlayalı o kadar sikintidaydim ki gece bulantınız uyandığımda esime bu böyle mı devam edecek diyerek ağladım, annelik zor zanaatmis şimdiden anlıyorsunuz... Ama bu yazı icimde ılık ılık birseyler akitti... Teşekkürler...

ya canım sen bunu nereden buldun böyle beni ağlattın ya zaten bu aralar herşeye ağlar oldum ama bir kez daha ona olan sevgim arttııı
ve birkez daha bana olan muhtaçlığını anladım en önemlisi anneliğin ne demek olduğunu anladım teşekkürr ederiz canım

Anne Olmak Bi Başka Duygu.Var Olduğunu Bildiğim Günden Beri Miniğimle Konuşuyorum Hissediyorum Beni Anladığını :)) Allah Herkeze Bu Duyguyu Sevgiyi Mutluluğu Tattırsın.

çok güzel bir paylaşım.paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.çıktısını alıp eve götürücem eşimde okusun ve nasıl zorluklarla bebeğin dünyaya geldiğini bi nebze olsun anlayalım :)))

çok güzel paylaşım olmuş, heleki görüntüler harika insan inanamıyor o kadar büyüdüğüne

çok güzel paylaşım olmuş, heleki görüntüler harika insan inanamıyor o kadar büyüdüğüne

SAğol cnm :) Her ay biraz daha inandırıyor insanı. Bunıu paylaştığımda hamile değildim şimdi hamileyken okuyorum uzun zamandan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…