• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çenemi saran siyah tüyler :((

Purplee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
49
0
36
İzmir
arkadaşlar bir hata yaptım ve çenemde çıkan siyah bir tüyü cımbızla aldım . sonuç bir sürü siyah tüy :(( ne yapacagımı şaşırdım. hala cımbızla almaya devam ediyorum. :/ sir falan mı yaptırsam ne yaptırsam ? ama korkuyorum yanlışlıkla olmayan bölgelere sürüp de onları da siyahlaştırırım diye :( gerçi cımbızla da alınca yeni siyah tüyler fışkırıyor :S acaba diyorum biraz uzatsam da sonra papatya suyu sürüp güneşte falan bekletsem mi ? :D yardımlarını beklıyoruumm

Çok iyi araştırıp iğneli epilasyon yaptırırsan kurtulursun. Ama uzman birisine yaptırmalısın iz kalmaması için :)

ben de o bir taneyi alma gafletinde bulundum..aslında eşim aldı...sağolsun..şimdi iki tane oldu..yakında sakal traşına başlıcam top sakal da sevmiyorum ki bırakayım öyle:1:

Sarartirsan eger sari sari tuylerin gorunmesi cok cirkin olur. Cimbiz cogaltiyor kesinlikle degdirme.

İp veya sir agda azaltarak yok ediyor tavsiye ederim.

Sarartirsan eger sari sari tuylerin gorunmesi cok cirkin olur. Cimbiz cogaltiyor kesinlikle degdirme.

İp veya sir agda azaltarak yok ediyor tavsiye ederim.

sarı tüylerle de başım belada zaten :( sarışın olduğum için suratımda sarı tüyler var. bir de üstüne böyle siyahlar eklendi işte. ben de sir falan düşünüyorum da siyah tüyler tam çenemin altını sarmış durumda, kuaför bu bölgeden taşar ve siyah tüyler iyice sarar diye korkuyorum :/ diyelim ki sarı tüyler de sirle alındı, onlar sonra siyah olarak mı çıkacak ? :/

sadece çenemin altına sir ağda yaptırayım diyorum ne dersiniz ? suratımda da sarı sarı tüyler var ama sivilcelerim de var . sizce sarı tüyleri aldırmaya değer mi ? :S :S

ben sir ağda kullandım hala da kullanıyorum depilissimanın pembe ağdasını kullandım çeneme ama hala gçmedi.. bi de bioder in serumunu kullanmaya başladm yüzüm için sir ağdadan sonra bakalım inşallah faydası olur eğer olmazsa iğneli epilasyona gtmeyi düşünüyorum

Back