- 6 Haziran 2010
- 614
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senelerdir çene piercingi kullanıyorum. sanırım en sorunsuz en rahat olan yer orası. kaşımdakiyle baya bir sorun yaşamıştım ://uzun süreli kullandığım için öyle bir kaç günde kapanması gibi olay yok. ama belli bir süre sonrasında kapanıp düzleşmeye başlıyor.2 sene boyunca kullanan bir arkadaşım sevgilisinin ısrarı üzerine çıkarttı ve 2-3 ay gibi bir sürede silindi gitti ne iz ne delik :)) Bu sebeple korkma derim:)
ucuna ağır şeyler takınca piercing barının baskısı dudak içini yara yapabiliyor. birde deldireceğin yerin iç kısmına dikkat et. taktığın zaman diş-dişeti birleşmine denk gelmesin. diş eti çekilmesine neden olabiliyor, ki bu da diş kaybına kadar gidebilen riskli bir durum .
son aklıma gelen birşey daha var. eğer karar verirsen oynaması çok zevkli gelecek :)) dilinle kurcalamak, ısırmak vs. işte en kötüsü ısırmak alt dişlerinde aşınma olabilir ve içe doğru yuvarlaklaşmaya başlar . biraz garip bi anlatım oldu ama anlayacağını umuyorum :)))
çok istiyorum ama tereddütlerim var izi kalcak die korkuyorum ömrümün sonuna kadar takcağımı sanmıyorum suratımda delik olarak kalmasından korkuyorum bu cumartesi deldimyi düşünüyorum korkmuyorum delinmesinden sadece iz meselesi kafama takıldı sizce napayımm