Çenemdeki kör sivilceler

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
Aşırı yağlı bir cildim var temizliğine ve bakımına çok önem veriyorum , arada küçük sivilceler çıkıp geçiyor özellikle regli döneminde onlara çok fazla takmıyorum ,ama çenem öyle degil malesef, çok tuhaf duruyor , nasıl desem küçük küçük yağ bezeleri dolu sanki, gören çenene ne oldu diyor , doktora gittim cildiye dokturu 2 krem ve antibiyotik hap vermişti hiçbir işe yaramadı, tekrar gittim baktı kesin geçer demiyorum ama zerotanin hap vericem dedi 6 ay tedavi gürüceksin bunları kullanıcaksın dedi, kan tahlili istedi sonuçlar normal çıkınca bu zerotanin denilen hapları verdi, çok etkili ve bir o kadarda yan etkisi olan bir ilaçmış, ama ben doktorun kesin geçer diyemiyorum deyişine takıldım bu haplarda geçirmezse ne geçirir hep böylemi kalıcak çenem acaba diyorum bu çenemdekiler kör sivilce degil mi özelede gidemiyorum devlet hastanesinde daha önce bir doktor daha görmüştü fotografta koyabilirsem koyucam şimdi.

Eklentiler

• IMG_20220921_200057.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 601
Canım sivilceden çok çekmiş biri olarak yazıyorum. 26 yaşındayım daha bu sene kurtuldum. Ve yüzüm berbat durumdaydı her gittiğim doktor zerotanin önerdi bende senin gibi korktum başlamadım ama artık başka çarem kalmamıştı. Yüzümden iltihap akıyodu hep lekeler kalıyodu. Evden çıkmıyodum artık. En son nolucaksa olsun diyip başladım ve sadece 1 kutu içebildim pandemiden dolayı asla sıra bulup ilacı yazdıramadım aylarca sıra aradım. Sana şunu söyleyim benim o yüzüm 1 kutuyla tamamen iyileşti. Siyah nokta bile kalmadı. Yan etkiside kuruluk oluyor iyi bakım yaparsan sorun yaşamazsın. Bence hiç bekleme yarın git başla. Tedavini tamamla. Tekrarlayan çok az kişi gördüm ilaç genelde işe yarıyor

İnşallah bende'de işe yarar , 2 3 gün oluyor hapları kullanmaya başladığım 6 ay boyuncada kullanırım yeterki düzelsin

bir cildiyeciye daha danışın. annemin de böyleydi ona 6 ay yüksek doz zeratonin yerine düşük doz 3 aylık verdi. sadece çene bölgesindeyse yeterli olacaktır. ben de 2 kere zeratonin kullandım ve şu an yüzüm bebek gibi. darısı başınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…