- 27 Kasım 2021
- 16
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi biktimartikhayattan
-
Üniversite okuyorum. Yurtta kalıyorum. Kimseden gizleyemiyorum. Bazen yarabandi yapıştırıp yemekhaneye gidiyorumAy lütfen tatlım bu hayatına kıyacak bir sorun mu bir sürü yöntem var kapatıcılar vs insanlar nelerle uğraşıyor 21 çok güzel bir yaş nolur bunlara takılıp leşe çevirme. Git sosyalleş kendine güven 3 5 kıl için hayatını boşa yaşama. Şanslısın kovit var maske var kim görecek çenenihayatı yaşa
Kalın erkek tipi kıllarsa eğer yoğunsa lazer epilasyon tek tükse de iğneli epilasyon yapın bi kaç seansta kalın olanlar biterBir ay önce Aknetrent tedavisini bıraktım. Bir aylık tedaviydi. Çenemdeki kıllar morelimi bozuyordu. Onu alınca da iz kalıyordu. Bende tedaviyi krem tedavisine çevirip lazer yaptırmak istiyorum. Doktor bir aydan uzun süre bekle dedi. Aynı sorun annemde de var. Bu iş genetik galiba. 21 yaşında bunlarla uğraşırken hayattan bıktım. Bir çözüm önerisi sunar mısınız? Canıma kıymayı bile düşündüm artık(
Annemde de var demiştim ya annem gitti doktora. Bir şey çıkmamış. Anneannem de ve bir teyzemde daha var yani genetikMuhtemelen pcos var bir kadın doğum doktoruna gorunun
Kalınlaşma genetik. Ya tüm çeneme yayılırsa.korkuyorumE lazer yaptircakmissin zaten, daha neye agliyon, lazeri yaptır, ise yaramazsa aglarsin
Hep sivilceliydim. Bir de normal de değil kistik. Şimdi bu çıktı. Aynalardan uzak kaldım.ne canına kıyması 2 kıl için insan canına kıyar mı?
araştır lazer yaptır .. merak etme sonsuza kadar kurtulursun
pcos falan var mı ? hormon testi yaptırdınız mı ?Hep sivilceliydim. Bir de normal de değil kistik. Şimdi bu çıktı. Aynalardan uzak kaldım.
Hormonlara şehir dışında okuduğum için bakmadım. Ama rahmime ultrasin ile baktırdım. Bir sorun gözükmüyor dediKistik sivilcen var, yuzde tüylenme var emin misin rahmin de sorun olmadığına.
Yaptıramadim regl olmak gerekiyormuspcos falan var mı ? hormon testi yaptırdınız mı ?
Haklısınız ama şu an maske var diye rahatim. O da kalkınca insanlar sürekli bakacak. Şimdi bile bakıyorlar. Toplum içine çıkamamak çok zor.Lazer olmasa ağdadır iptir hepsi olur yani cana kıymak nedir hayatta hiç zorluk görmemişseniz bile hiç mi duymadınız?
Okuyan bir genç olarak neden daha parlak bir zihniniz olmasın?
Siz bizim geleceğimizsiniz yapmayın kılın çözümü var kılsız kadın yok.
Senin gibi tam üniversite hayatımda bende çok uğraştım bu kıllarla çok fazlaydı benim yayılmışti sakal gibi ağda yapıyordum sürekli atanica lazere başladım azaldı sonra evlendim p şehirden ayrıldım burda da tekrar başlamadım açıkçası ağda ile hallediyorum zaten azaldı artık. Yapacak bişey yok bizim gibi binlercesi var ve çoğu kişi de pcos kaynaklı bende de var sende bı muayene olabilirsinBir ay önce Aknetrent tedavisini bıraktım. Bir aylık tedaviydi. Çenemdeki kıllar morelimi bozuyordu. Onu alınca da iz kalıyordu. Bende tedaviyi krem tedavisine çevirip lazer yaptırmak istiyorum. Doktor bir aydan uzun süre bekle dedi. Aynı sorun annemde de var. Bu iş genetik galiba. 21 yaşında bunlarla uğraşırken hayattan bıktım. Bir çözüm önerisi sunar mısınız? Canıma kıymayı bile düşündüm artık(
aksatmayın, mutlaka çözüm yolları vardır.Yaptıramadim regl olmak gerekiyormus
Ben kendim kalınlaştirdim. Lazer buna çare olur umarım. Benimki çok sert çenemde. Üstelik aldığım kısım grimsi seklinde leke var. Lazer için bir on onbeş gün bekleyip burada biz lazer yapan bir yere gideceğim. Küçük şehir olduğu için korksamda yapacak bir şey yok. Insan içine çıkmak istiyorum artık.Senin gibi tam üniversite hayatımda bende çok uğraştım bu kıllarla çok fazlaydı benim yayılmışti sakal gibi ağda yapıyordum sürekli atanica lazere başladım azaldı sonra evlendim p şehirden ayrıldım burda da tekrar başlamadım açıkçası ağda ile hallediyorum zaten azaldı artık. Yapacak bişey yok bizim gibi binlercesi var ve çoğu kişi de pcos kaynaklı bende de var sende bı muayene olabilirsin
Hangi lazere gitti?aksatmayın, mutlaka çözüm yolları vardır.
adamın bıyıkları düşünme, aynı kulaktan çene kemiğine kadar kılları olan bir arkadaşım vardı. kızı korkutmuşlar lazer kanser yapar diye. yıllarca dalga geçilmiş, anlatırdı bazen.
lazere gitti daha ilk gittiğinde bile çok memnundu, sonra tamamen kurtuldu.
çoğumuzda kıl tüy derdi var . tek değilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?