çenemdeki kıllar ve adet olamamam yardım edin

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
235
Puanlar
33
Selam kızlar ,
Benim bi sorunum var konu doğru yerde mi bilmiyorum.
Ben neredeyse 6 aydır adet olamıyorum bu ilk değil sürekli düzensiz. Ve sarışınım ben çenemde kıllar belirdi erkek gibi hiç ellemiyorum doktora gidicem alırsam daha sert çıkar diye başına böyle bişey gelen var mı?
Not.: Bi kaç ay önce doktora gitmiştim ve bana ilişkiye girip girmediğimi evlimiyim hamilemiyim diye sordu hepsine hayır yanıtını verdim. Evlenince dert edersin diye alaylarcasına söyledi erkekti doktora utandım söylemeye daha yaşım 20 yarın kadın doktora gidicem. Hormon bozukluğu var kesin herkes öyle diyor başına gelen var mı

doktorunki nasıl bi densizlik yahu?

hormon bozukluğu muhtemelen. korkacak bişey yoktur. bi gidip görün işinin ehli birine. geçmiş olsun.

Testesteron seviyeniz yuksekse hem killanma yapar hem de adet olmanizi baskilar.
Baska bir sebep de PKO olabilir.
Doktora gidin. Muhtemelen adet sokturucu verip adetin 3.gunu tahlil yapar ve durum anlasilir.

Erkeklik hormonu yüksektir, lazere gidin?

İlk aklıma pcos durumu geldi. Doktora gidin ihmal etmeyin.

Babam yaşındaki adam başka şikayetim vardı çekindim utandım valla bian önce odadan çıkmak istedim
Ne okumakla ne yaş almakla akıllanmış adam...
sizi bu duruma düşürmesi hem terbiyesizlik hem de mesleki eksiklik...

Lazere diğer bölgelere gidiyorum
Tamam işte, çeneniz için de gidersiniz ayrıca lazere. Aynı durum arkadaşımda da var, yıllardır tedavi görüyor istenmeyen kalın tüylerinden kurtulmak için.

Bide kızlar şunuda ekliyeyim menopoza girmiş gibi birden ateş basıyor el ayaklarım her yerim hava serin olup kalın giyinselerde ben hep soğuk suya giriyorum normalde kaynar suyla yıkanan biri olarak

testesteron fazlalığın olabilir.
doktora git horrmon tedavisi görürsün geçer bir kaç aya
sağlıklı günler :)

Kızlar adet söktürücü verdi adetin 2-3. Günü gidicem kan vercekmişim ama ben ilacı kullanmıcam tatile gidicem perşembe gelince kullanırım regl ile uğraşamam yani :)

Kızlar adet söktürücü verdi adetin 2-3. Günü gidicem kan vercekmişim ama ben ilacı kullanmıcam tatile gidicem perşembe gelince kullanırım regl ile uğraşamam yani :)
tarlusal ise zaten içip bitiriyosun sonrasında adet oluyosun
15 gün falan sürüyor yani

Tarsual aynen bi tane içsem regl olurum diye düşünmüştüm tatile gidicem riske atmak istemem ama öyle midir acaba?
tatilin uzun sürmeyecekse dönüşte iç o zaman
ben 1 kere kullandım ilaç bitti 7 gün geçti ancak adet olmuştum
ama bilemiyorum

tatilin uzun sürmeyecekse dönüşte iç o zaman
ben 1 kere kullandım ilaç bitti 7 gün geçti ancak adet olmuştum
ama bilemiyorum
Bünyeden bünyeye değişebilir bende öyle planlıyorum dönüşte içmeyi fakat ilacı içince sancı olcak mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…