- Emoji Skoru
- 235
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Darkdreams
-
Erkeklik hormonu yüksektir, lazere gidin?Selam kızlar ,
Benim bi sorunum var konu doğru yerde mi bilmiyorum.
Ben neredeyse 6 aydır adet olamıyorum bu ilk değil sürekli düzensiz. Ve sarışınım ben çenemde kıllar belirdi erkek gibi hiç ellemiyorum doktora gidicem alırsam daha sert çıkar diye başına böyle bişey gelen var mı?
Not.: Bi kaç ay önce doktora gitmiştim ve bana ilişkiye girip girmediğimi evlimiyim hamilemiyim diye sordu hepsine hayır yanıtını verdim. Evlenince dert edersin diye alaylarcasına söyledi erkekti doktora utandım söylemeye daha yaşım 20 yarın kadın doktora gidicem. Hormon bozukluğu var kesin herkes öyle diyor başına gelen var mı
Lazere diğer bölgelere gidiyorumErkeklik hormonu yüksektir, lazere gidin?
Babam yaşındaki adam başka şikayetim vardı çekindim utandım valla bian önce odadan çıkmak istedimDerdinizin çaresini bilmem ama doktora ağzının payını vermediğinize üzüldüm...
Ne okumakla ne yaş almakla akıllanmış adam...Babam yaşındaki adam başka şikayetim vardı çekindim utandım valla bian önce odadan çıkmak istedim
Tamam işte, çeneniz için de gidersiniz ayrıca lazere. Aynı durum arkadaşımda da var, yıllardır tedavi görüyor istenmeyen kalın tüylerinden kurtulmak için.Lazere diğer bölgelere gidiyorum
tarlusal ise zaten içip bitiriyosun sonrasında adet oluyosunKızlar adet söktürücü verdi adetin 2-3. Günü gidicem kan vercekmişim ama ben ilacı kullanmıcam tatile gidicem perşembe gelince kullanırım regl ile uğraşamam yani :)
Tarsual aynen bi tane içsem regl olurum diye düşünmüştüm tatile gidicem riske atmak istemem ama öyle midir acaba?tarlusal ise zaten içip bitiriyosun sonrasında adet oluyosun
15 gün falan sürüyor yani
tatilin uzun sürmeyecekse dönüşte iç o zamanTarsual aynen bi tane içsem regl olurum diye düşünmüştüm tatile gidicem riske atmak istemem ama öyle midir acaba?
Bünyeden bünyeye değişebilir bende öyle planlıyorum dönüşte içmeyi fakat ilacı içince sancı olcak mı ?tatilin uzun sürmeyecekse dönüşte iç o zaman
ben 1 kere kullandım ilaç bitti 7 gün geçti ancak adet olmuştum
ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?