Sivilceli Ciltler Çenemde ki küçük sivilce gibi, yağ bezelerine de benzeyen şeylerden kurtuldum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

CeryLia

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
39
0
16
Eskişehir
Çene bölgemde küçük sivilce tarzında bir çok sivilce vardı. Yağ bezesine de benziyordu. Tam olarak ismini veremediğim o şeylerden kurtulmak için yıllarca uğraştım. Doktorun verdiği krem hap sivilceyi geçiriyordu ama oramda ki küçük bezeleri yok etmiyordu , bundan dolayı sürekli sivilce çıkıyordu. Denemediğim şey kalmadı derken , Geçenlerde çarşıda fondoten aldığım bir yerde bayan önerdi,
Dermoday - Acne Therapy Mask.
Tüp şeklinde , krem tarzında bir maske. Gece yapıyorum , sabah çıkartıyorum. Haftada 3 kere. Şuan çenem'in %50si geçti. 2 kere kullandım.
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım vardır diye düşünerek , sizlere de tavsiye etmek istedim
:)

canım benim yüzünde de hafif büyük yağ bezeleri var acaba iyi gelir mi

canım benim yüzünde de hafif büyük yağ bezeleri var acaba iyi gelir mi

Benim yağ bezelerim , siyah noktayı sıktırır gibi sıktırdığımda içinde ince yağ gibi katı iltihap çıkıyor.
Onlardan dolayı hep sivilce çıkıyordu. Bu maskenin üstünde Acne therapy mask. yazıyor akne tedavisi için önerdi bayan bana.
Ben aktif sivilceler için aldım, çok şaşırdım çenemde ki yıllarca uğraştığım şeye etki oldu. İstersen bir dene. Krem şeklinde. Ben maske gibi sürüyorum. zaman geçtikçe içine çekiyor , ince bir tabaka kalıyor. Gece yatarken sürüyorum , sabah çıkartıyorum. İlk denememde sonuç aldım , bir daha denedim dün yine azalma oldu.

benimde gözümün altında var yağ bezesi kaç tane.iyi gelir mi acep ?

Benim tam gözümün altında yağ bezesi vardı küçük. Onun için doktora gitmiştim , göz doktoru iğne gibi bir şeyle bir şeyler yaptı. Hiç acıda hissetmedim , geçmişti. Göz için istersen göz doktoruna git ayrıyetten bir ücret almıyorlar. ssk karşılıyor :)

göz kapağımın üstünde vardı ben dokunmaya korkuyordum annem her dafasında nasıl rahat ediyon ben osam çıkarmıştım falan dedi.
en son ben kendim çıkardım :1:

Çene bölgemde küçük sivilce tarzında bir çok sivilce vardı. Yağ bezesine de benziyordu. Tam olarak ismini veremediğim o şeylerden kurtulmak için yıllarca uğraştım. Doktorun verdiği krem hap sivilceyi geçiriyordu ama oramda ki küçük bezeleri yok etmiyordu , bundan dolayı sürekli sivilce çıkıyordu. Denemediğim şey kalmadı derken , Geçenlerde çarşıda fondoten aldığım bir yerde bayan önerdi,
Dermoday - Acne Therapy Mask.
Tüp şeklinde , krem tarzında bir maske. Gece yapıyorum , sabah çıkartıyorum. Haftada 3 kere. Şuan çenem'in %50si geçti. 2 kere kullandım.
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım vardır diye düşünerek , sizlere de tavsiye etmek istedim
:)

merhaba canım benimde çenemde böyle sivlceye benzer birşeyler var ve aynen geçmiyo..leke gibi ama leke de değil dokununca elimle hissediyorum sivlce gibi ama sivilce de değil tam olarak :))) acaba seninki de mi böyleydi yağ bezesi igbi demişsin ama yağ bezesi gibi de değil benim.. sanki böyle kabarmış sivilce lekesi gibi işte benim ki de offf anlatamadım .))) her neyse o maske yi ne kadara aldın sen bir de cildinin diğer bölgelerine etkisi ne oldu....

merhaba canım benimde çenemde böyle sivlceye benzer birşeyler var ve aynen geçmiyo..leke gibi ama leke de değil dokununca elimle hissediyorum sivlce gibi ama sivilce de değil tam olarak :))) acaba seninki de mi böyleydi yağ bezesi igbi demişsin ama yağ bezesi gibi de değil benim.. sanki böyle kabarmış sivilce lekesi gibi işte benim ki de offf anlatamadım .))) her neyse o maske yi ne kadara aldın sen bir de cildinin diğer bölgelerine etkisi ne oldu....

Merhaba , aynen tarif ettiğiniz gibi benimde. Çene bölgemde çok yoğun bir şekilde vardı. Hep ilaç krem sabun maske deniyordum ama orasını yok edemiyordum. Kozmetik ürünleri satan bir yerden aldım, fiyatı 20 TL . Boyu 20 cm kadar. yani az değil. İnternette resmini bulsam koyacaktım ama bulamadım , foto çekip koyarım. Diğer maskeler gibi gergin yapmıyor. Ben gece sürüyorum (rengi arko krem gibi) zaman geçtikçe süt beyazı olan renk , şeffaf bir renge bürünüyor. Sabah uyandığımda çıkartıyorum (Gergin olmadığı için uzun süre bekletmem zarar etmiyor)
Öneren bayan sivilce çıkmasını engeller vs demişti. Bende umudu kesmiştim çenemle ilgili . Ama yüzümü yıkadığımda şok oldum , çenemdekiler gitmeye başlamış. bi daha kullandım %50 geçti.
Sol yanağımda çıkacak olan bir sivilce vardı , onunda çıkmasını engellendi. İzlenimlerim bu kadar. Ama gerçekten çeneme faydasını gördüm.

bende aynı dertten muzdaribim çenemde nokta gibi dokununca hissetiğim sertlikler var sıkınca sivilce gibi içinden sert irin çıkıyo kalan boşlukta kanama oluyo fln
resmini çekermisin cnm bende alayım netten baktım farklı ürünler çıktı yalnş almayalım

$2013-01-08 17.47.57.webp

Fotoğrafını düz çektim ama yükleyince yan dönüyor , idare edin .
Kutusuyla çektim :)

canım reism için sağol..kendi sitesine baktım dermoday ın bu ürün yok ama bu ürünün cilt temizleme köpüğü var...maskesi yok sitesinde.. sen hangi şehirde oturuyorsun aldığın yerin adı falan ne..acaba bulabilrmiyiz watsons ta gratis te falan..

canım reism için sağol..kendi sitesine baktım dermoday ın bu ürün yok ama bu ürünün cilt temizleme köpüğü var...maskesi yok sitesinde.. sen hangi şehirde oturuyorsun aldığın yerin adı falan ne..acaba bulabilrmiyiz watsons ta gratis te falan..

Bende Dermoday ın resmi sitesinde bulamadım.
Eskişehir'de oturuyorum ben. Kozmetik ürünleri satan bir mağazadan aldım.
Sen resmi telefona falan atsan , kozmetik ürünleri satan yere sorsan bulabilirsin diye düşünüyorum

Benim tam gözümün altında yağ bezesi vardı küçük. Onun için doktora gitmiştim , göz doktoru iğne gibi bir şeyle bir şeyler yaptı. Hiç acıda hissetmedim , geçmişti. Göz için istersen göz doktoruna git ayrıyetten bir ücret almıyorlar. ssk karşılıyor :)

ama bzen leke kalıyormuş aldırmak iyi değil diyorlar.bir de aldırdıktan sonra kabul tutuyormuş doğru mu acaba...güneşten falan korumak gerekiyormuş.benimde cildimde artmaya başladı yağ bezeleri neden acaba :(

ama bzen leke kalıyormuş aldırmak iyi değil diyorlar.bir de aldırdıktan sonra kabul tutuyormuş doğru mu acaba...güneşten falan korumak gerekiyormuş.benimde cildimde artmaya başladı yağ bezeleri neden acaba :(

Gözaltında olan yağ bezesini ben aldırdım . Çok Küçüktü zaten. Hiç iz falan kalmadı bu işlemi göz doktoru yaptı.;
Çene bölgemi daha önce sprey gibi bir şeyle cildiye doktoru dondurma yakma adı verilen işlemi yapmıştı 2defa. o zaman kabuk bağlıyordu leke kalıyordu geçiyordu ama o işe yaramadı. çene bölgemede bu maskeyi keşfettim

Back
X