Arkadaşlar 1 ay önce yirmilik yarı gömülü dişimi aldırmıştm malesef iş bilmez bi doktora denk gelmişim bi arkadaşın lafına bakıp doktorlukla alakası olmadığını sonradan fark ettiğim beceriksiz biri ve yaptığı acı verici çekim yüzünden şuan çenemi tam açamıyorum. Acmaya zorladıgım da kasılma ve agrı oluyor. Bugün başka bı doktora gıttım devlet hastanesıne çenemde disk kayması olduğunu ve üniversite hastanelerine gitmem gerektıgını söyledi. İhmal etme yoksa böyle kalır dedı basına buna benzer şeyler gelen var mı yardımcı olursanız sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çenemde disk kayması varmış.
- Konu Sahibi cecege
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba
Faydası olabilir diye bende çene eklemimdeki kayma sebebi ile yaşadıklarımı paylaşmak istedim
Yaklaşık 8 ay kadar önce diş sıkma kaynaklı çene eklemi kayması sonucu başlayan ve durmaksızın devam eden sol kulak ve çene kaslarımda aşırı ağrı başladı öyleki bir süre sonra ağzımı açamaz duruma geldim yemek yemeye dahi korkuyordum. 2 defa botoks,gece plağı,fizik tedavi gibi pek çok tedavi yöntemini denedim ancak sonuç alamadım. En sonunda 3.botoksumu yaptırmak için evimin yakınında olan doktora gittiğimde Dr. Çok sağolsun halen dua ediyorum kendisine İlk görüşte daha önce diş tedavisi ile yapılan kaplamalarımın çok uzun ve hatalı yapıldığını,söyledi ve beni ikna ederek 3 defada aşama aşama kaplamalarımı törpüleyerek küçülttü bu işlem sonrası durmaksızın devam eden ağrılarım yarı yarıya azaldı ve bu bile beni inanılmaz rahatlattı ve sorunumun sebebini de bulmuş oldum diş tedavisine başlamam gerekiyordu ama henüz tam olarak düzelemediğim için biraz daha araştırdım ve en sonunda nevralji rahatsızlığına dahi iyi geldiği ve kocaman İstanbul'da sadece 2 doktor kliniğinde cihazının mevcut olduğunu öğrendiğim lazer tedavisini yaptırmaya karar verdim. 6gün üst üste ve daha sonra birer gün arayla gittiğim lazer tedavisi sonrası çok şükür ağrılarım yok denecek kadar azaldı ağrı kesici kas gevşetici hiç birini kullanmıyorum artık ve şimdi diş tedavisine başladım. Bu sorunu yaşayan herkese lazer tedavisinide araştırmalarını ve bulundukları şehirde cihaz mevcutsa değerlendirmelerini öneririm
Faydası olabilir diye bende çene eklemimdeki kayma sebebi ile yaşadıklarımı paylaşmak istedim
Yaklaşık 8 ay kadar önce diş sıkma kaynaklı çene eklemi kayması sonucu başlayan ve durmaksızın devam eden sol kulak ve çene kaslarımda aşırı ağrı başladı öyleki bir süre sonra ağzımı açamaz duruma geldim yemek yemeye dahi korkuyordum. 2 defa botoks,gece plağı,fizik tedavi gibi pek çok tedavi yöntemini denedim ancak sonuç alamadım. En sonunda 3.botoksumu yaptırmak için evimin yakınında olan doktora gittiğimde Dr. Çok sağolsun halen dua ediyorum kendisine İlk görüşte daha önce diş tedavisi ile yapılan kaplamalarımın çok uzun ve hatalı yapıldığını,söyledi ve beni ikna ederek 3 defada aşama aşama kaplamalarımı törpüleyerek küçülttü bu işlem sonrası durmaksızın devam eden ağrılarım yarı yarıya azaldı ve bu bile beni inanılmaz rahatlattı ve sorunumun sebebini de bulmuş oldum diş tedavisine başlamam gerekiyordu ama henüz tam olarak düzelemediğim için biraz daha araştırdım ve en sonunda nevralji rahatsızlığına dahi iyi geldiği ve kocaman İstanbul'da sadece 2 doktor kliniğinde cihazının mevcut olduğunu öğrendiğim lazer tedavisini yaptırmaya karar verdim. 6gün üst üste ve daha sonra birer gün arayla gittiğim lazer tedavisi sonrası çok şükür ağrılarım yok denecek kadar azaldı ağrı kesici kas gevşetici hiç birini kullanmıyorum artık ve şimdi diş tedavisine başladım. Bu sorunu yaşayan herkese lazer tedavisinide araştırmalarını ve bulundukları şehirde cihaz mevcutsa değerlendirmelerini öneririm
Nasıl bir tedavi lazerle ne yapılıyor? Bilgi alabilir miyimMerhaba
- 2 Mart 2021
- 1.940
- 1.273
- 83
- 32
Merhaba bende 20 lık tam gömülü diş çekim sonrası özellikle sol çenemde ağrı kaldı maalesef sol alt çenemdede uyuşukluk dudağımın yarısına kadar iş bilmez değildi sözde doktor gençti uzak akrabamızdı ama çenemin içine etmiş ne gülebiliyordum ne ağzımı açabiliyordum üniversitede mr sonucu anlaşıldı ekleme iğne yaptılar ama bana iyi gelmedi çenem geçmediği gibi o işlemden sonra bende Vertigo belirtileri oluştu kafamın içi dönüyor yer yerinden oynuyordu sanki mr sonucundan sonra yapalım deselerdi ve hastalığımın çenemden kaynaklı olduğunu öğrenseydm derhal çene cerrahine giderdim çeneme iğne yaptırmazdımArkadaşlar 1 ay önce yirmilik yarı gömülü dişimi aldırmıştm malesef iş bilmez bi doktora denk gelmişim bi arkadaşın lafına bakıp doktorlukla alakası olmadığını sonradan fark ettiğim beceriksiz biri ve yaptığı acı verici çekim yüzünden şuan çenemi tam açamıyorum. Acmaya zorladıgım da kasılma ve agrı oluyor. Bugün başka bı doktora gıttım devlet hastanesıne çenemde disk kayması olduğunu ve üniversite hastanelerine gitmem gerektıgını söyledi. İhmal etme yoksa böyle kalır dedı basına buna benzer şeyler gelen var mı yardımcı olursanız sevinirim
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bende aynı şeyleri yaşadım ben fizik tedaviye gittim manuel terapi iyi geldi çok şükür sızde bi düşünün istersenizMerhaba bende 20 lık tam gömülü diş çekim sonrası özellikle sol çenemde ağrı kaldı maalesef sol alt çenemdede uyuşukluk dudağımın yarısına kadar iş bilmez değildi sözde doktor gençti uzak akrabamızdı ama çenemin içine etmiş ne gülebiliyordum ne ağzımı açabiliyordum üniversitede mr sonucu anlaşıldı ekleme iğne yaptılar ama bana iyi gelmedi çenem geçmediği gibi o işlemden sonra bende Vertigo belirtileri oluştu kafamın içi dönüyor yer yerinden oynuyordu sanki mr sonucundan sonra yapalım deselerdi ve hastalığımın çenemden kaynaklı olduğunu öğrenseydm derhal çene cerrahine giderdim çeneme iğne yaptırmazdım
- 2 Mart 2021
- 1.940
- 1.273
- 83
- 32
Size de geçmiş olsun çene ağrısı çok berbat birşey hatta nezaman diş taşı temizliği veya dolgu kanal yaptırsam dişlerim daha çok ağrıyor ve seanslarım uzuyor ben fizik tedaviye gittim ama manuel terapi yapmadılar sıcak uygulaması egzersiz yaptırdılar manuel terapiyi biz yapmıyoruz demişlerdiÇok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bende aynı şeyleri yaşadım ben fizik tedaviye gittim manuel terapi iyi geldi çok şükür sızde bi düşünün isterseniz
Kesinlikle cene ağrısı da çok zor bende ıkı ay için de kılo vermiştim yemek falan yiyemiyordum agzımı acamadıgım için çok zorlu bı sürectı o doktora hakkımı asla helal etmiyorum. Benım gittiğim yerde Manuel terapi vardı ona istinaden gıttım sızde araştırın isterseniz manuel terapiyi. Eger agzınızda acarken kısıtlanma, kayma, agrı vs varsa manuel terapi ıyı gelebilir çünkü yerine oturtmaya çalışıyolarSize de geçmiş olsun çene ağrısı çok berbat birşey hatta nezaman diş taşı temizliği veya dolgu kanal yaptırsam dişlerim daha çok ağrıyor ve seanslarım uzuyor ben fizik tedaviye gittim ama manuel terapi yapmadılar sıcak uygulaması egzersiz yaptırdılar manuel terapiyi biz yapmıyoruz demişlerdi
- 2 Mart 2021
- 1.940
- 1.273
- 83
- 32
Açarken sol çene özellikle çınlıyor ben splint kullanıyorum onunla yaşamı devam ettiryrum resmen 1,5 yıl çektim hastalığımın ne olduğunu kimse bulamadı enson artrosentez yapıldığında anlaşıldı ama oda bende Vertigo rahatsızlığı oluşturdu şimdi hicbirş geçmiyorKesinlikle cene ağrısı da çok zor bende ıkı ay için de kılo vermiştim yemek falan yiyemiyordum agzımı acamadıgım için çok zorlu bı sürectı o doktora hakkımı asla helal etmiyorum. Benım gittiğim yerde Manuel terapi vardı ona istinaden gıttım sızde araştırın isterseniz manuel terapiyi. Eger agzınızda acarken kısıtlanma, kayma, agrı vs varsa manuel terapi ıyı gelebilir çünkü yerine oturtmaya çalışıyolar
Allah şifa versin bıran önce kardeşim splınt bana da dediler ama uzun süreceği için kabul etmemiştimAçarken sol çene özellikle çınlıyor ben splint kullanıyorum onunla yaşamı devam ettiryrum resmen 1,5 yıl çektim hastalığımın ne olduğunu kimse bulamadı enson artrosentez yapıldığında anlaşıldı ama oda bende Vertigo rahatsızlığı oluşturdu şimdi hicbirş geçmiyor
- 2 Mart 2021
- 1.940
- 1.273
- 83
- 32
Amin nerede varsa şifa versin splint mecburen aldım dayanamıyordum artık ve dişte sıkıyorum onu kullanmaya mecburum manuel tedavi yaptırsam bileAllah şifa versin bıran önce kardeşim splınt bana da dediler ama uzun süreceği için kabul etmemiştim
Anladım inşallah biran önce iyileşirsinAmin nerede varsa şifa versin splint mecburen aldım dayanamıyordum artık ve dişte sıkıyorum onu kullanmaya mecburum manuel tedavi yaptırsam bile
- 2 Mart 2021
- 1.940
- 1.273
- 83
- 32
Merhaba evet iyi geldi ağrılarım kontrol altındMerhaba splint size iyi geldimi Porodica