Çenemde Birşeyler Çıkıyor

ocwmays

Minnişim Prensesim...
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.111
33
36
Öncelikle herkese merhaba,
Ben her gün sabah akşam yüzümü temizliyorum ayrıca düzenli olarak peeling yapıyorum. Cildimde bir problem yok çok şükür ama bir senedir çenemde bişeyler çıkıyo anlamıyorum.
Siyah noktadan biraz daha büyük, beyaz beyaz sivilceye benzer şeyler ama sivilce değil. Sıkınca içinden beyazlıklar çıkıyor, iz kalmıyor, yok oluyor ama iki gün sonra yine aynı... Çenem hep pütür pütür, uzaktan farkedilmiyo ama ben dokununca rahatsız oluyorum. Sizce bunlar ne? Bilgisi olan varmı?Doktora mı gitsem ki

Ayy ben hiç duymamıştım bunu, şimdi internetten baktım, evet aynı benim yaşadığım problem. Hatta bu sitede de aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmış. En iyisi doktora görünmek:bbo:
Teşekkürler canım...

bende de aynı sorun 6 yıldır devam ediyor başka konularda da hatta belirtmiş anlatmıştım ben 6 yıldır mücadele ediyorum inan sayısız ürün kullandım ve çok doktora gittim ama birtürlü kurtulamadım cit bakımı yaptırıyorum 1 aya kalmıyor gene çıkıyorlar çenemde çok var şimdi sol yanağımdada çıkmaya başladı sıkıyorum içinden beyaz birazda peynir gibi kokan yağ çıkıyor yaşım 28 ergenlik dönemimde hiç sivilce sorunu yaşamadım ama bu bana nasıl geldiyse kurtulamıyorum birtürlü antibiotik tedaviside oldum dışardan merhem jel tanik de kullandım hemde en iyi markalar yok geçmiyor hala var ve yayılmakta sen bi çare bulursan lütfen banada yaz arkadaşım ben bulursam sana yazarım.

X