• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çenem çok kötü!!!!

bayobay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
12
0
86
- Yurtdışı
LÜTFEN BANA YARDIM EDiN
Merhaba ben çok açik tenli ve koyu saçli bir kizim Almanya´da yasiyorum ve çenemdeki tüylerle sorunum var. Kaç seneden beri iple almama ragmen hic bir degisilkik yok. Tam aksine gittikçe kuduruyorlar. Ne yapsam nafile. çenem tamamiyle tahris olmus, batik ve kalin killarla dolu, kuru ve hep kizarik. Her sabah killari almak icin 1 saat ugrasiyorum sonra fondöten ile kapatiyorum. Peeling denedim, nemlendirici kullaniyorum, tuz limon sürüyorum. Nafile.Uzatip bir süre dokanmayim belki o zaman düzelir diyorum onu da yapamiyorum, çünkü her gün üniversiteye gitmek zorundayim ve evde babam ile erkek kardesim oluyor. Kadin doktoruna da gittim, basta bir sey yapmak istemedi, Türk kadinlarin biraz daha tüylü olmalari normamis. Özellile sirp kadinlari cok tüylüymüs vs dedi. Zar zor bir kan testi yaptirdim ve bir ilac yazdi o da bir ise yaramadi. Cilt doktoruna gittim o da bir ise yaramadi. Maddi imkanlardan dolayi lazer de yaptiramiyorum. Bu yüzden sizden rica ediyorum: eger bir bildiginiz Türkiye´de bir eczaneden alabilecegim merhem ya da baska birsey varsa yazin lütfen, Türkiye´ye gidenlerden siparis verecegim. En azindan çenemdeki yara bere ve batiklardan kurtulayim diyorum. Ve Almanya´da yasayip da evde sir agda yapanlar varsa, siri nerden aliyorsunuz?

Simdiden cok tesekkür ediyorum

arkadaşlardan muhakkak ürün önerenler olacaktır ama
benim sana tavsiyem epilasyonu özel günlerde yapman
hemen konunun altında dolunay epilasyonu var dilersen bi aç bak
o tarihlere uyman sana fayda sağlayacaktır canım
bunun yanı sıra yaramadı diyosun ama söylediğim şekilde dolunaya uyarak tüylerini alıp sonra limonu denersen işine yarayabilir..
ha bu arada bi süre limonu normal zamanlarda da sürmeni tavsiye ederim

maddi olarak zorlamazsa ve uzmanını bulursanız iğneliyle kurtulursunuz kesinlikle
yok daha uygun bir yöntem olsun derseniz hamam otu yağı alın derim ben:eltiminde çenesi çok kötü dayanamadım gittim ona aktardan aldım.ilk kullanımda etkisini göstermiş çok memnun hwemen çıkan tüylerim 15 günde çıktı dedi bende bacaklarım için aldım.burda konusu var okuyabilirsiniz geçmiş olsun

Back