Sivilceli Ciltler çenede kocaman bir yağ bezesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Astronomer

fragile cosmos
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
335
1
arkadaşlar benim çenemde kocaman ve sert bir yağ bezesi çıktı..sıkılmıyor da.. içinde yağ var belli, yani beyaz noktayı sıkmaktan oldu herhalde.dışarıdan belli olmuyor ama sert ve dokununca yarım leblebi kadar.. şişmiş bir yağ bezesi mi acaba? bunu nasıl dışarıya çıkartabilirim? en azından baş vermesini nasıl sağlayabilirim? tüm acıya katlanıp kesersem ya da iğneyle delersem çukur kalabilmesinden korkuyorum nolur yardım edinnn :KK43:( 1 haftadır sürmedğim şey kalmadı üstüne, bir sürü sivilce ilacı alkol merhem.. baş vermiyor bir türlüü :KK43:

Son düzenleme:
canım sakın elleme uğraşma..
benim de hem çenemde hem de gözlerimin arasında,alnıma doğru, çıktı..
dokunmadım ve kendiliğinden geçti.
biraz uzun sürüyor hatta canını yakıyor ama oynarsan daha kötü oluyor.

canım sakın elleme uğraşma..
benim de hem çenemde hem de gözlerimin arasında,alnıma doğru, çıktı..
dokunmadım ve kendiliğinden geçti.
biraz uzun sürüyor hatta canını yakıyor ama oynarsan daha kötü oluyor.

canım önerebileceğin bir şey var mı peki bitkisel? çok acıyor gerçekten senağlama
benim de kaşımda çıkmıştı bir kere ve yaraladım kendimi sonra orda derin bir iz kaldı kaş da çıkmıyor, umarım bu öyle olmaz :KK43:(((

canım önerebileceğin bir şey var mı peki bitkisel? çok acıyor gerçekten senağlama
benim de kaşımda çıkmıştı bir kere ve yaraladım kendimi sonra orda derin bir iz kaldı kaş da çıkmıyor, umarım bu öyle olmaz :KK43:(((

valla bi önerim yok.
ben annemin tavsiyesi üzerine hiç dokunmadan geçmesini bekledim.
annecim "aman kızım sakın oynama daha kötü olur"demişti.:1hug:
görüntü olarak da belli olmuyor nasılsa bekle kendiliğinden geçecektir.

canım sen onu hiç elleme, keloite dönmesin, öyle olursa işte o zaman gerçekten dert olur:hulya:

pekiii kızlar çok sağolun inşallah yara falan olmaz inşallah geçer kendiliğinde çok korkutuyor beni bilmiyorumkismile

X