- 21 Ekim 2016
- 357
- 357
- 33
- 36
- Konu Sahibi Endoplazmikgaribirkulum
-
Cildim kuru ya tahris etmez dimiHormonal demişse doktor önce hormonları kontrol altına almanız gerekiyor. Doktora gitmek zorundasınız yani. O sırada sir ağda kullanın ki çoğalmasın. Bide ağda dan sonra limon+tuz karışımı sürün. İşe yarıyor.
Tatlim bende gitcektim calisyodum maddi sıkintım yoktu her ay hamileyim die bi turlu baslayamamistim gecikince umit ediyodum 9 ay boyle salladim.sonra ameliyat hsg hamilelik sezeryan emzirme derken 1.5 seneyi buldu o donemdede yapamadik simdide elim kolum baglandi ama ben cok.huzursuzlandim bende senin gibi dusundum lazere verim o parayi die ama simdiden biriktryom ancak yazin yapabilirimbence en kesin çözüm lazer
parasını vereceksin azıcık sıkacaksın dişini bitecek
ben nerden baksan 10 yıldır kuaföre ağdaya gidiyorum 2 ayda bir gitsem 50 liradan hesapla verdiğim parayı
kız kardeşim geçen sene komple gitti şimdi çok rahat
annemde çenesindekiler için gitmişti kardeşimin tavsiyesiyle o da rahat etti, eli hep çenesindeydi.
azıcık borçlarım bitse ben de gidicem
Tatlim bende gitcektim calisyodum maddi sıkintım yoktu her ay hamileyim die bi turlu baslayamamistim gecikince umit ediyodum 9 ay boyle salladim.sonra ameliyat hsg hamilelik sezeryan emzirme derken 1.5 seneyi buldu o donemdede yapamadik simdide elim kolum baglandi ama ben cok.huzursuzlandim bende senin gibi dusundum lazere verim o parayi die ama simdiden biriktryom ancak yazin yapabilirim
Ooo cok iyiymisyazın olmuyor diye biliyorum ben
kardeşimden öyle duymuştum
güneş leke mi yapıyormuş ne lazerli bölgeye
şimdilik ağdayla idare edip seneye eylül ekim gibi gitsen hem o zaman kadar da bebeğin büyür
öyle saatlerce süren bir şey de değil, annemin çenesi için 3 4 atış yapılıyordu 1 2 dakika sürüyordu
Bebek birakmak uzere zor emzirmeye basladim hatta ilk isim hormonlari bi dengeye sokmak olacak sonradan oldu iste erkek gibi cikmiyo ama tuylenme oldu olmayan yerlerdeLazer ağda bunlar tedavisiz bi işe yaramaz.
Doktora gitmeniz testesteron mu dht mi hangisi problemliyse onun çözülmesi gerek.
Emzirirken ilaç kullanamazsınız nezaman bırakıcsksanız ozaman gidin ve başlayın
Tedaviyle birlikte lazere gitmeniz gerek yoksa parada zamanda çöp olur.
Lazere gidicekseniz ağda da yapmayın
Dogru soyluyosunuz hic bulasmayim kurlere o zamnHormonlarla ilgiliyse kür falan fayda etmez. Kalici çözüm once hormonlari duzenlemek icin tedavi görmelisiniz sonrasiysa lazer ya da iğneli epilasyon. Hormon sorununu çözmezsiniz lazer bile fayda etmez birakinca devam eder.
Bebek birakmak uzere zor emzirmeye basladim hatta ilk isim hormonlari bi dengeye sokmak olacak sonradan oldu iste erkek gibi cikmiyo ama tuylenme oldu olmayan yerlerde(
Evet bi arkadasim daha yaptrdi hic bisey yapmamisti oda biyigida ciksa yeniden tek tük almadi oyle gezdi :))Tamam ama sakın ağda yapmayın çene bıyık iç bacak gönek bölgesine
Daha doğrusu lazer yaptıracağınız yerlere ağda yapmayın lazerden fayda göremezsiniz.
Kıllar nekadar kalın kalırsa lazer okadar iyi
Evet bi arkadasim daha yaptrdi hic bisey yapmamisti oda biyigida ciksa yeniden tek tük almadi oyle gezdi :))
Okadarda uzun deil :))Bıyığı sakalı küçük makasla kesebilirsiniz idare edin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?