- 21 Ekim 2016
- 357
- 357
- 33
- 36
- Konu Sahibi Endoplazmikgaribirkulum
Arkadaslar biktim artik bu killardan hormanal bi durummus doktor demisti aslinda bunun icin doktara gidecwgim ama suan gidecek durumda deilim bebegim var 6 aylik emziriyomda artik birakmak uzere emmeyi ilac flan kullanamiyorum gobegimde filanda cikiyo erkek tipi tuylenme duzenli agdaya giderken kalmamisti gibi bisey.. evde yaptiginiz sonuc aldiginiz kurler filan varsa onerirmisiniz tedavi sirasinda hormonlarim kafayi yedi resmn hamilelikti dogumdu gilan derken duzgun agdaya gidemedim evde kendi basima yapmaya kalkinca sanki yillar geciyo o agda bitene kadarbebekte kucuk tek basima.bakiyom havalar buz gibi kuaforede bebegi alip cikmayorum sasirdim iyice hadi bacak kol agdasini bi sekilde hallediyorum ama su cenemin bi kisminda cikan tuylerden ginaa geldi bana al al bitmiyo hele bi ara sabah aliyodum aksam cikiodu resmn tirlatiyodum esim bi gorse benim makineyi ortak kullanak bari dicek yuz agdasi flanda yapiyorum ama kür istyorum arkadaslar tamamen yok olsunlar ancak seneye yazin flan gidebilirim lazere ve doktora