• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cene yüz ve ic bacaklarda tuylenme cözum onerileriniz

Endoplazmikgaribirkulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
357
357
33
36
Arkadaslar biktim artik bu killardan hormanal bi durummus doktor demisti aslinda bunun icin doktara gidecwgim ama suan gidecek durumda deilim bebegim var 6 aylik emziriyomda artik birakmak uzere emmeyi ilac flan kullanamiyorum gobegimde filanda cikiyo erkek tipi tuylenme duzenli agdaya giderken kalmamisti gibi bisey.. evde yaptiginiz sonuc aldiginiz kurler filan varsa onerirmisiniz tedavi sirasinda hormonlarim kafayi yedi resmn hamilelikti dogumdu gilan derken duzgun agdaya gidemedim evde kendi basima yapmaya kalkinca sanki yillar geciyo o agda bitene kadarbebekte kucuk tek basima.bakiyom havalar buz gibi kuaforede bebegi alip cikmayorum sasirdim iyice hadi bacak kol agdasini bi sekilde hallediyorum ama su cenemin bi kisminda cikan tuylerden ginaa geldi bana al al bitmiyo hele bi ara sabah aliyodum aksam cikiodu resmn tirlatiyodum esim bi gorse benim makineyi ortak kullanak bari dicek yuz agdasi flanda yapiyorum ama kür istyorum arkadaslar tamamen yok olsunlar ancak seneye yazin flan gidebilirim lazere ve doktora

Hormonal demişse doktor önce hormonları kontrol altına almanız gerekiyor. Doktora gitmek zorundasınız yani. O sırada sir ağda kullanın ki çoğalmasın. Bide ağda dan sonra limon+tuz karışımı sürün. İşe yarıyor.

Hormanal dedi ama bu hamilelik icin tefavi gormustum 1 senede bu hale geldim isin asli onceden boyle deildi aslinda gobegimde filan yoktu ic bacakta cenede yoktu. Son 1 senenin mahsülleri bunlar :KK66:) ama doktor ulstarasona filan gittigimde hormanal demisti

bence en kesin çözüm lazer

parasını vereceksin azıcık sıkacaksın dişini bitecek

ben nerden baksan 10 yıldır kuaföre ağdaya gidiyorum 2 ayda bir gitsem 50 liradan hesapla verdiğim parayı

kız kardeşim geçen sene komple gitti şimdi çok rahat

annemde çenesindekiler için gitmişti kardeşimin tavsiyesiyle o da rahat etti, eli hep çenesindeydi.

azıcık borçlarım bitse ben de gidicem

bence en kesin çözüm lazer

parasını vereceksin azıcık sıkacaksın dişini bitecek

ben nerden baksan 10 yıldır kuaföre ağdaya gidiyorum 2 ayda bir gitsem 50 liradan hesapla verdiğim parayı

kız kardeşim geçen sene komple gitti şimdi çok rahat

annemde çenesindekiler için gitmişti kardeşimin tavsiyesiyle o da rahat etti, eli hep çenesindeydi.

azıcık borçlarım bitse ben de gidicem
Tatlim bende gitcektim calisyodum maddi sıkintım yoktu her ay hamileyim die bi turlu baslayamamistim gecikince umit ediyodum 9 ay boyle salladim.sonra ameliyat hsg hamilelik sezeryan emzirme derken 1.5 seneyi buldu o donemdede yapamadik simdide elim kolum baglandi ama ben cok.huzursuzlandim bende senin gibi dusundum lazere verim o parayi die ama simdiden biriktryom ancak yazin yapabilirim

Tatlim bende gitcektim calisyodum maddi sıkintım yoktu her ay hamileyim die bi turlu baslayamamistim gecikince umit ediyodum 9 ay boyle salladim.sonra ameliyat hsg hamilelik sezeryan emzirme derken 1.5 seneyi buldu o donemdede yapamadik simdide elim kolum baglandi ama ben cok.huzursuzlandim bende senin gibi dusundum lazere verim o parayi die ama simdiden biriktryom ancak yazin yapabilirim

yazın olmuyor diye biliyorum ben

kardeşimden öyle duymuştum

güneş leke mi yapıyormuş ne lazerli bölgeye

şimdilik ağdayla idare edip seneye eylül ekim gibi gitsen hem o zaman kadar da bebeğin büyür

öyle saatlerce süren bir şey de değil, annemin çenesi için 3 4 atış yapılıyordu 1 2 dakika sürüyordu

Önce hormon tedavisini tamamlayın ardından lazer tedavisine başlayın. Benim 8 seansta hepsi bitti, çok uygun fiyatlı mı değil açıkçası ama değer mi, kesinlikle değer.

Lazer ağda bunlar tedavisiz bi işe yaramaz.

Doktora gitmeniz testesteron mu dht mi hangisi problemliyse onun çözülmesi gerek.

Emzirirken ilaç kullanamazsınız nezaman bırakıcsksanız ozaman gidin ve başlayın

Tedaviyle birlikte lazere gitmeniz gerek yoksa parada zamanda çöp olur.

Lazere gidicekseniz ağda da yapmayın

Hormonlarla ilgiliyse kür falan fayda etmez. Kalici çözüm once hormonlari duzenlemek icin tedavi görmelisiniz sonrasiysa lazer ya da iğneli epilasyon. Hormon sorununu çözmezsiniz lazer bile fayda etmez birakinca devam eder.

yazın olmuyor diye biliyorum ben

kardeşimden öyle duymuştum

güneş leke mi yapıyormuş ne lazerli bölgeye

şimdilik ağdayla idare edip seneye eylül ekim gibi gitsen hem o zaman kadar da bebeğin büyür

öyle saatlerce süren bir şey de değil, annemin çenesi için 3 4 atış yapılıyordu 1 2 dakika sürüyordu
Ooo cok iyiymis

Lazer ağda bunlar tedavisiz bi işe yaramaz.

Doktora gitmeniz testesteron mu dht mi hangisi problemliyse onun çözülmesi gerek.

Emzirirken ilaç kullanamazsınız nezaman bırakıcsksanız ozaman gidin ve başlayın

Tedaviyle birlikte lazere gitmeniz gerek yoksa parada zamanda çöp olur.

Lazere gidicekseniz ağda da yapmayın
Bebek birakmak uzere zor emzirmeye basladim hatta ilk isim hormonlari bi dengeye sokmak olacak sonradan oldu iste erkek gibi cikmiyo ama tuylenme oldu olmayan yerlerde :((

Bebek birakmak uzere zor emzirmeye basladim hatta ilk isim hormonlari bi dengeye sokmak olacak sonradan oldu iste erkek gibi cikmiyo ama tuylenme oldu olmayan yerlerde :KK43:(

Tamam ama sakın ağda yapmayın çene bıyık iç bacak gönek bölgesine
Daha doğrusu lazer yaptıracağınız yerlere ağda yapmayın lazerden fayda göremezsiniz.

Kıllar nekadar kalın kalırsa lazer okadar iyi

Tamam ama sakın ağda yapmayın çene bıyık iç bacak gönek bölgesine
Daha doğrusu lazer yaptıracağınız yerlere ağda yapmayın lazerden fayda göremezsiniz.

Kıllar nekadar kalın kalırsa lazer okadar iyi
Evet bi arkadasim daha yaptrdi hic bisey yapmamisti oda biyigida ciksa yeniden tek tük almadi oyle gezdi :))

Back