Çene Estetiği çene uzunluğu??

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

pearlweed

*SCE*
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
981
1.089
28
Kızlar 18 yaşındayım ve çenem baya uzun gülünce falan sanki oraya sonradan eklenmiş gibi görünüyor
Bu nasıl düzeltilebilir acaba bilgisi olan var mı??

torpuleme ıle cnm
törpülemede iyileşme süreci çok geçmi oluyor acaba..?
ve bi yerde okumuştum çene kemiğinin törpülenmesinin çok sakıncalı olduğunu. .
bende aynı durumdan şikayetçiyim çok az törpülenmesini isterdim ama bu işin ehli doktor varmıdır..özellikle Ankarada merak ediyorum..

Eklemlerde sorun varsa ameliyat yapiyolar. Torpuleme farkli bisey sanirim. Agzini acarken sorun oluyo mu? Yada bisey yerken ses duydugun oluyo mu?
Bahsettigim ameliyat bu: Tabi once ortodontiste gitmelisin kesin bi cozum bulunmasi icin :)

nerede okumustun cnm .ankarada cerrah paşa unw olabilirsin amliyatını

Eklemlerde sorun varsa ameliyat yapiyolar. Torpuleme farkli bisey sanirim. Agzini acarken sorun oluyo mu? Yada bisey yerken ses duydugun oluyo mu?
Bahsettigim ameliyat bu: Tabi once ortodontiste gitmelisin kesin bi cozum bulunmasi icin :)

kapanış sorunu olanlarda bu ameliyat uygulanıyor .torpleme sadece ucundakı uzunluga ve sivriliğe yonelik bir işlemdir.

Merhabalar benim çenemde normalden uzun ve Öne doğru çıkıktı araştırmalarım sonucunda bu işte gerçekten uzman Op Dr Ali Mezdeği nin OLDUĞUNU öğrendim gittim kendisiyle görüştüm ilk görüşmede gerçekten doğru karar verdiğimi anladım Ali bey öncelikle Ortodonti tedavi görmem gerektiğini söyledi yine kendi ekibinden Onul Ünel e yönlendirdi 6 aylık tedavi sonunda Şubat Ayında Ali beye çift Çene ameliyat-ı oldum inanın ameliyattan çıkıncaya eşim beni tanıyamamış Yüzüm ve çenem o kadar güzel olmuşki Ameliyat olalı 5 ay oldu her aynaya baktığımda o kadar mutlu oluyorumki Ali Mezdeği nin ne kadar doğru bir seçim OLDUĞUNU düşünüyorum Teşekkür ederim ALİ MEZDEĞİ

Merhaba Çene ameliyat-ı olmak istiyorsan kesinlikle Ali Mezdeği yi tavsiye ediyorum mükemmel bir doktor insani yönüde mükemmel hastalarına olan ilgisi asla pişman olmazsın

Merhabalar benim çift Çene ameliyat-ı oldu üst Çene Öne alındı alt çeneden kemik çıkartılarak törpüleme yapıldı ben 30 ocakta ameliyat oldum yüzümün Şekli oturmaya başladı ve çok güzel oldu önümüzdeki ay Ali Mezdeği ye burun ameliyat-ı Olacağım kesin ameliyat olacaksanız Ali beye gitmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum

tasarım yaptı mı doktor bey .cene ucununuz kac mm ya da cm kısaltıldı

Ben de çenem uzundu biraz torpulensin istedim Ali Beye amaliyat oldum ama sonuç tam bi hüsran hic bir değişiklik olmadi acaba memnun kalanlar kac ml veya cm torpulettiniz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…