Herkese merhaba :) uzun suredir burun estetiği ve çene torpuleme yaptirmak istiyordum o kadar cok arastirdim ki bi cok doktorla konuştum kiminin yaptığı burunlara hayran kaldım ama çene yapmiyordu kimi çene yapiyordu ama burunlar istediğim gibi değildi. En sonunda bi doktora karar verdim ve ameliyat oldum. Şuan yüzüm oldukca şiş yani burun bana pek zorluk çıkarmadı ama ah o çene öncelikle söyle başlayayım çenem de ya da burnum da aşırı büyük sorunlarım yoktu. Sadece gülerken ve yan profilden çenem fazla uzuyordu burun ucumda aşağı doğru oldugu icin kaba bi görüntü oluyordu. Açıkçası ben erkeksi bi görüntü oldugunu düşünüyordum kadinlarda ki gibi zarif bi yüz hattim yoktu. Diş yapım da da bi bozukluk yoktu neyse ki yani kapanışı normaldi. Buna ragmen alt çenen önde diyenlerde oldu ama dis yapim normal olunca boyle bi büyük ameliyata gerek duymadim. Neyse ki ameliyat oldugum doktorum beni anladi ve 2 mm kadar torpulemeyle sorunun duzelir dedi. Oldukca da guven verdi yaptığı burunlar da hosuma gidiyordu. Ama sormak istediğim burnumun etrafi da cenemin etrafi da şişti. Gozlerim falan kapanmadi neyse ki ama genel bi sislik var. Bu sislik ne zmn azalmaya baslar. O kadar gerildi ki yüzüm hic rahat değilim. Cene torpuletme yaptiran kisiler bi cevap verse sislikleri ne zmn azaldi ve tabi bi de bugun malesef bayginlik yaşadım biraz fazla halsiz kaldim pek fazla beslenmeyince de bayilmisim. Burnumun kenarini biyere vurdugumu hatırlıyorum. Asiri bi aci hissetmedim ama yine de korktum doktora fotoğrafımi attim bi sorun yok dedi de benim icim hic rahat degil. Alçılı ve tamponluyken burnuna darbe alan oldu mu