çene takırdaması

evlicocuklueda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
56
17
kızlar esnerken çenemde tak diye ses geliyor yerinden oynuyor gibi çok eskiden beridir var ağrı yapıyor arada sebebi ne olabilir sizce.

Cnm bnm de oyle hatta yemek yerken de takirdiyor doktora gttm mr cekti sonuc olarak gece uyurken dislerini cok sikiyorsundr ondan dedi

herkese selam. aynı sorun seneler önce bende de vardı. sonra bir gün dişlerimi fırçalarken fark ettim ki alt çenem sağa kayıyor. hemen doktora gittik tabii. doktor iyi fark edip erken gelmişsin, bazıları tamamen kitlenince geliyor dedi. meğer gece dişlerimi sıktığım için çenemde disk atmış. Cerrahpaşa Hastanesi Fizik Tedavide bir doktor çenemden iğne yapıp çenemi yerine yerleştirdi. ciddi acılı bir işlemdi. o zamandan beri geceleri diş plağı takıyorum. birkaç sene önce plağı bıraktım ve stresli olduğum bir dönemde yine çıktı ve yine aynı işlem uygulandı.

sözün özü, sakın ihmal etmeyin. hemen diş plağı yaptırın. en azından o biraz engelliyor. gece insan dişini bilinçsiz sıktığı için 500 kilo yük biniyormuş dişlere. doktorum söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…