B
buket93
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi buket93
Merhaba Arkadaşlar,:lepi:
Ben çenemi deldirmek istiorum ama ne gibi yerlerde delinio bilmiorum ..:1no2: Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.:sm_cool:
örneğin : eczanelerde deldiriliomu
ayrıca tekirdağda olupta deldiren warsa bana nerden deldirdiğini yazabilir mi acaba çok memnun olurum a.s.:dance: eğer adres yazmak yasaksa özel mesajla bana yazabilirr
Birde deldirdikten sonra iltihap kapmaması için herhangi bi ilaç falan kullanılıo mu ne yapmam lazımm senağlama
Yardımcı olursanız sevinirim.:CüvCüv:
Şimdiden teşekkürler.....a.s.:1hug:
hoşçakalınn...:a015:
cnm bnde kendim deliyodum çenemi, çenemi, dudamı hiç bi sorunla karşılaşmadım tabi dikkat istiyo bu iş bn bunu meslek edinmiştim adeta yakınsan yardımcı olabilirim sanayerimseniben
valla ben liseye giderken kendim geldimşaka gibi gelebilir belki ama gerçekkaydirigubbakcemile3kulaklarımı da kendim deldimkaydirigubbakcemile3aldım dikiş iğnesini deli cesareti delikafaduldendelerken pek acımadı uyuşuk olmamasına rağmen ama piercing i geçirirken:1shok:vidalı yaa cırt cırt ediyodu et vidanın şeylerinden geçtikçe
neyse kötü örnek olmiyimkaydirigubbakcemile3sen güzel bi yerde deldir ben çorludanım sen merkez i bilmiyorum ama pamuk amca delerkaydirigubbakcemile3kıkırdağımı pamuk amcada deldirdiydimkaydirigubbakcemile2
kendin del hiçbişey olmaz iz miz de kalmaz