Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Piercing, HızmaÇene piercingi kullananlar yardımcı olur musunuz?
Ben çenemi deldirmek istiorum ama ne gibi yerlerde delinio bilmiorum ..:1no2: Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.:sm_cool: örneğin : eczanelerde deldiriliomu
ayrıca tekirdağda olupta deldiren warsa bana nerden deldirdiğini yazabilir mi acaba çok memnun olurum a.s.:dance: eğer adres yazmak yasaksa özel mesajla bana yazabilirr
Birde deldirdikten sonra iltihap kapmaması için herhangi bi ilaç falan kullanılıo mu ne yapmam lazımm senağlama
Ben çenemi deldirmek istiorum ama ne gibi yerlerde delinio bilmiorum ..:1no2: Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.:sm_cool: örneğin : eczanelerde deldiriliomu
ayrıca tekirdağda olupta deldiren warsa bana nerden deldirdiğini yazabilir mi acaba çok memnun olurum a.s.:dance: eğer adres yazmak yasaksa özel mesajla bana yazabilirr
Birde deldirdikten sonra iltihap kapmaması için herhangi bi ilaç falan kullanılıo mu ne yapmam lazımm senağlama
1.si eczanelerde delinmiyo 2.si istersen doktor kontrolünde deldirebilirsin ama ben mersinde uzman bi tattoo piercing ci vardı orda deldirmiştim 3.sü tekirdağda deldirme istanbul 2 saat zamanın varsa orda deldirebilirsin 4.sü hiç acı hissemiyosun çünkü sinir uçları olmayan bölge deliniyo 5. kulaktan sonra en tehlikesiz akupunktur bölgesi dudak altı 6. ben 3 yıl kullandım erkek kardeşim 5 yıl sonunda 2mizde çıkardık bizim için sadece bi heves oldu ama eğlenceliydi 7. alerjik bi vaka olmaması için doktora alerji testi yaptır. 8. piercingin titanyum olmasına dikkat et 9. iltihap kapmaması için kremi var onun bide gargarası 10 gün filan kullanıyosun zaten delen kişi bunların isimlerini verir sana 10. yaklaşık 15 gün filan sonra delim piercingin çıkacak yerine düzgün bişey takılacak çünkü delim piercingi çok kaba ve büyük
Uyuşturabiliyorlar, Acımaz . . Ayrıca uyuşturmazlarsa bile zaten fazla acımaz anlık bir acı hissedersin . . Evet bana bir gargara birde cilt kremi verilmişti 2 hafta kadar kullandım . . Tavsiyem deldireceksen titanyum iste , titanyumun fiyatı biraz daha fazla oluyor ama daha sağlıklı :)
Evet arkadaşlara katılıyorum kesinle titanyum istemelisin ve eczanelerde delmiyor anladığım kendi başına delmeyede bilen birine yaptır çalışma fazla acımıyor genelde uyuşturarak yapıyorlar ben delim+titanyum küpeye 55 lira vermiştim :enbuyukkk:
valla ben liseye giderken kendim geldim şaka gibi gelebilir belki ama gerçekkaydirigubbakcemile3 kulaklarımı da kendim deldimkaydirigubbakcemile3 aldım dikiş iğnesini deli cesareti delikafadulden delerken pek acımadı uyuşuk olmamasına rağmen ama piercing i geçirirken:1shok: vidalı yaa cırt cırt ediyodu et vidanın şeylerinden geçtikçe
neyse kötü örnek olmiyimkaydirigubbakcemile3sen güzel bi yerde deldir ben çorludanım sen merkez i bilmiyorum ama pamuk amca delerkaydirigubbakcemile3kıkırdağımı pamuk amcada deldirdiydimkaydirigubbakcemile2
tattoocularda deldirebilirsin :) ben evde kendim deliyorum krem falan kullanmadan şimdiye kadar bi sorunla karşılaşmadım. abartma yani hiç acımıyor ben uyuşturmadan deldiğim halde acımadı uyuşturduklarında hiç bişey hissetmessin.
Piercing & Tattoo yerlerinde delimleri yapıyorlar ve uyuşturuyorlar hiç ama hiç acı hissetmiyorsun.ılaç kullanıyorsun gargara ve batticon diye ilaçlar kullanıyorsun 1 ay kadar ve 1 ay hiç çıkarmıyorsun yoksa iltihap kapar.Ve ozellikle hatırlatayım bilinmeyen yerlerden ve ucuz güzel diye inanıp meta piercingler alma ! Kesinlikle iltihap kapar şişer ve izi kalır. Benden soylemesi titanyum olmasınadack dikkat et
bende yazın kendim delerdim,kışın okul varken takmazdım kapanırdı,yaz gelince yine delerdim...5. oldu bu işte.. xD teramycin kullandım iltihabı kurutsun die...sengözlerimebaksanab
cnm bnde kendim deliyodum çenemi, çenemi, dudamı hiç bi sorunla karşılaşmadım tabi dikkat istiyo bu iş bn bunu meslek edinmiştim adeta yakınsan yardımcı olabilirim sanayerimseniben
cnm bnde kendim deliyodum çenemi, çenemi, dudamı hiç bi sorunla karşılaşmadım tabi dikkat istiyo bu iş bn bunu meslek edinmiştim adeta yakınsan yardımcı olabilirim sanayerimseniben
valla ben liseye giderken kendim geldimşaka gibi gelebilir belki ama gerçekkaydirigubbakcemile3kulaklarımı da kendim deldimkaydirigubbakcemile3aldım dikiş iğnesini deli cesareti delikafaduldendelerken pek acımadı uyuşuk olmamasına rağmen ama piercing i geçirirken:1shok:vidalı yaa cırt cırt ediyodu et vidanın şeylerinden geçtikçe neyse kötü örnek olmiyimkaydirigubbakcemile3sen güzel bi yerde deldir ben çorludanım sen merkez i bilmiyorum ama pamuk amca delerkaydirigubbakcemile3kıkırdağımı pamuk amcada deldirdiydimkaydirigubbakcemile2
Haklisin, kulak deliyoruz nasilsa... Kendi kendine kulak delmek bile tehlikeliyken senin böyle bir seyi insanlara önermen cok yanlis... Kendisi delip de bunu marifetmis gibi buraya yazanlari hic anlamiyorum. Her gün yüzlerce kisi burayi ziyaret ediyor ve bu site aramalarda en baslarda cikiyor. Genclere kötü örnek oldugunuz farkinda misiniz? Delim islemi o kadar basit bir islem degil. Damara veya sinire denk geldimi cok kötü sonuclar dogabilir. Ben dudagimi güvenilir bir stüdyoda deldirdigim halde acisini 3 senedir cekiyorum. Benim yaptirdigim yer bir kac ay sonra kapandi, secimimin yanlis oldugunu anladigimda cok gecti. Stüdyonun bile iyi arastirilip secilmesi gerekirken su önerdiniz seye bir bakin...