Çene kısmına lazer yaptırıcam sorularım var bayanlar

MuhendisHanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
102
4
96
Kocaeli
çene bölgesi göz önünde bi yer. hafif tüylerim var lazer olmadan önce kazıyolar ya kökü sertlesiyor. sonra ilk uzamadan sonra kendi dokuluyor o arada kalan zamanda kalın mı cıkıyor eger oyleyse çok kötü olur. iğneli mi yaptırmalıyım sizce

aynı problem bende de var yaa çenemde önce 1-2 taneydi kötü duruyor die aldım şimdi yayılmaya başladı 5-6 tane oldu.. bu konuda bende yardım almak istiyorum acaba lazer bir çözüm olur mu?

Yüze lazer değdirmeyin. İğneli epilasyona gittiğim yerde yüzüne lazer yaptırıp sakal gibi olanlar vardı. birisini kendim gördüm çok pişman. birisi de lazer yaptırmış sakal gibi olmuş ama iğneli ile kurtulmuş yüzünde hiç tüy yoktu. İyi bir uzman bulup iğneli tavsiye ederim. Ama kesinlikle yapan kişi uzman olmalı iz ve leke kalmaması için.

çok teşekkür ederim. muhtemelen hastaneye gidicem

Sakin yuze lazer degdirmeyin.sonu facia ! 50 misli killa bas basa kalirsiniz. Bende lazer maduruyum. Sonuc olarak iyi bir igneli uzmani buldum ve zor kurtuldum.simdi yuzum tertemiz ama lazer yuzunden cok ugrastim.keske bastan igneliy gitsemisim

Sakınnnnnnn bende 10 tane vardı lazer yaptırdım 30 oldular ve sert,kalınlar.ve de çok hızlı uzuyorlardı 3 güne bir alıyordum.Şimdi iğneli epilasyona başladım,yeni olduğu için sonuç hakkında daha birşey söyleyemeyeceğim.

ben de lazer yaptırdım ama hiç memnun kalmadım,iğneli epilasyon yaptıran arkadaşlarım nerde yaptırıyorsununz yani tavsiye edecğiniz bir merkez var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…