Bende yaklaşık bir senedir dişlerimi gıcırdatıyorum. Bu sene üniversite hazırlık senemdi, muhtemelen stresten başladı. Odamda tek başıma olduğumdan farkeden yoktu ama ben rüyamda çenemi kitlenmiş ve kendimi de konuşamıyor olarak görüyordum ve rüyamda acı çektiğimi hissediyordum. Artık nasıl bir şeyse insanın rüyasına girebiliyor. Sabahları da çene, yüz, baş ve boyun ağrılarıyla uyanıyordum. Dişçiye gittim bana bir gece plağı verdi. Her gece aksatmadan takmaya çalışıyorum. Bir miktar rahatlama oldu en azından dişlerim artık acımıyor ama tam olarak kesilmiş de değil ağrılarım. Üstelik sakız falan da çiğnerken ya da sert bir şey ısırırken çenemin kütlediğini hissediyorum. Sabah olan ağrılarım hafiflemiş olsa da hala devam ediyor. Diş gıcırdatmanın tam anlamıyla geçmesi için de psikiyatrik yardım alıp stres nedenini komple ortadan kaldırmak gerekiyormuş. Gece plağı sadece dişlerin aşınmasını engelliyor anlayacağın. Senin de probleminin benimle aynı olduğunu düşünüyorum. Ama öncelikle bir diş doktoruna görünüp gece plağı iste. Ağrıların kesilmezse gerekirse yardım alabilirsin. Geçmiş olsun..