Bu konuda hiç fikrim yok yardımcı olabilmek adına çokçok geçmiş olsun inşallah şifa bulursunuz. doğru doktoru bulmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim o yüzden yazmak istedim. İnşallah iyi olursunuzArkadaşlar çene eklemi hastasıyım (TME), diskim önde duruyormuş ve kapanış bozukluğu varmış Ankara'da gitmediğim yer kalmadı yarım yamalak tedaviler uyguladılar, ilaç verip yolladılar. 4 sene önce artosentez (eklem içi yıkama) işlemi yaptılar ve ağrı dinecek dediler ama sağ yanında sol taraf da ağrımaya başladı. 4 senedir çekiyorum bu acıyı ve öğretmenim artık mesleğimi bırakma noktasına geldim. İşinin ehli bir çene cerrahı ile sıfırdan tedaviye başlamak istiyorum. Öncelik Ankara olmak üzere, Ankara ve İstanbul'da tavsiye edeceğiniz çene cerrahı var mı? LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ? Beni bu dertten kurtaran doktora ömür boyu dua edeceğim
Merhabalar uzun bir zamandan sonra yine aynı sıkıntıyla yazıyorum.
Bugün gittiğim çene cerrahı çene eylemlerinden fazlaca ses geldiğini eklemlerin aşırı yıprandığını söyledi ve bir üniversite diş fakültesinde tedaviye başlamam gerektiğini.
O da fayda etmezse botox yaptırabileceğimi.
Şimdilik hacettepeden randevu alıcam. Bir de oradaki hekimin önerilerine bakıcam o da olmazsa botoks.
Bir arkadaşımda da aynı sorun var. Kendisi botoks yaptırmış şimdilik memnun.
Allah şifamızı verir inşallah.
Dünyada kabir azabı çekmek gibi eklem ağrısı.....
Ne olur bir cevap yazın bendede disk kayması var ve eklem yıkama dediler. Hiç faydası olmayacaksa plak yaptırıyım önce düzelmezse eklem yıkama yaptırıyım. Botoks kimyasal zehir istemiyorum. Ankara da Ayşegül tüzüner var ve hacettepe nin şuanki bölüm başkanı var ahmet beyArkadaşlar çene eklemi hastasıyım (TME), diskim önde duruyormuş ve kapanış bozukluğu varmış Ankara'da gitmediğim yer kalmadı yarım yamalak tedaviler uyguladılar, ilaç verip yolladılar. 4 sene önce artosentez (eklem içi yıkama) işlemi yaptılar ve ağrı dinecek dediler ama sağ yanında sol taraf da ağrımaya başladı. 4 senedir çekiyorum bu acıyı ve öğretmenim artık mesleğimi bırakma noktasına geldim. İşinin ehli bir çene cerrahı ile sıfırdan tedaviye başlamak istiyorum. Öncelik Ankara olmak üzere, Ankara ve İstanbul'da tavsiye edeceğiniz çene cerrahı var mı? LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ? Beni bu dertten kurtaran doktora ömür boyu dua edeceğim
Botoks u yaptırmak yerine eklem yıkama yaptırmak daha güvenilir ve sağlıklı değil miMerhabalar uzun bir zamandan sonra yine aynı sıkıntıyla yazıyorum.
Bugün gittiğim çene cerrahı çene eylemlerinden fazlaca ses geldiğini eklemlerin aşırı yıprandığını söyledi ve bir üniversite diş fakültesinde tedaviye başlamam gerektiğini.
Şimdilik hacettepeden randevu alıcam. Bir de oradaki hekimin önerilerine bakıcam o da olmazsa botoks.
Eklem yıkama nın mıBen Erzurum’da yaşıyorum. Benim çenemde disk kayması var. Bana Antrosentez yaptılar. Yine yaptırmam gerektiğini söylüyor doktor. Bir faydasını da görmedim.
Terapist dediğiniz herhangi bir fizyoterapis mi adı var mı akupunktur gibiHeralde benim kadar değildir çene probleminiz. Bende ağrı kayma şekil bozukluğu hepsi oldu. Gülme ifadem değişti. En son fizyoterapiye gittim ve çok faydasını gördüm. Bir süre terapistim ara vermişti, Inşallah ocak ayinda tekrar basliycam.
Amin inşallah son durumunuz nedir eklem yıkama mı botoks mu önerirsinizMerhabalar uzun bir zamandan sonra yine aynı sıkıntıyla yazıyorum.
Bana da yardımcı olun yönlendirin aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum botoks mu eklem yıkama mı hangisi önerirsinizArkadaşlar çene eklemi hastasıyım (TME), diskim önde duruyormuş ve kapanış bozukluğu varmış Ankara'da gitmediğim yer kalmadı yarım yamalak tedaviler uyguladılar, ilaç verip yolladılar. 4 sene önce artosentez (eklem içi yıkama) işlemi yaptılar ve ağrı dinecek dediler ama sağ yanında sol taraf da ağrımaya başladı. 4 senedir çekiyorum bu acıyı ve öğretmenim artık mesleğimi bırakma noktasına geldim. İşinin ehli bir çene cerrahı ile sıfırdan tedaviye başlamak istiyorum. Öncelik Ankara olmak üzere, Ankara ve İstanbul'da tavsiye edeceğiniz çene cerrahı var mı? LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ? Beni bu dertten kurtaran doktora ömür boyu dua edeceğim
Bir cevap yazan yokMerhaba geçmiş olsun şu an ne durumdasınız acaba?
Bende aynı sorunla uģraşıyorum ve Ankara da iyi bir doktor arıyorum
Merhaba benimde 4-5 yıldır çene ağrılarım var ben splint kullanıyorum onunla hayat konforum daha yaşanır bir hale geldi açıkcası ama takmazsam dişlerşmş sıkıyorum gece hop o gün gene çene ağrısı yani her gece takmam benim için en iyisi bende artrosentez yaptırdım yaptırmaz olaydım artrosentez sonrası bende dizziness Vertigo rahatsızlığı oluştu çenem iyileşmediği gibi yeni bir hastalık yüklendiBen Erzurum’da yaşıyorum. Benim çenemde disk kayması var. Bana Antrosentez yaptılar. Yine yaptırmam gerektiğini söylüyor doktor. Bir faydasını da görmedim.
Botoks hiç iyi birşey değil hiçbir etkisi olmuyorBen çene eklem yıkamasi yaptırdım ama sonuç alamadım. Botoks da geçici bir şey çoğu doktor önermiyor.
Sert plak yaptırmanızı öneririm ben sert plak yaptırınca rahatladimNe olur bir cevap yazın bendede disk kayması var ve eklem yıkama dediler. Hiç faydası olmayacaksa plak yaptırıyım önce düzelmezse eklem yıkama yaptırıyım. Botoks kimyasal zehir istemiyorum. Ankara da Ayşegül tüzüner var ve hacettepe nin şuanki bölüm başkanı var ahmet bey
Bende sert plakla iyi oldumSert plak yaptırmanızı öneririm ben sert plak yaptırınca rahatladim
Aynen sert plak çok daha iyi oluyorBende sert plakla iyi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?