Aynen canım çene eklemi çok farklıymış doktorların dediğine göre ne diyelim başa gelen de çekilirmiş hakkmzda hayırlısı .s
Üzerinden uzun zaman geçmiş ama fikşrlerinize ihtiyacım var Arkadaşlar şu an bi ilerleme yada gerileme yaşadınızmı çare arayışındayım sanırım tek çözüm ameliyat çene eklemindenevet .s bende gidicemde su donemin btmesini bkliyorum bi yandanda korkuyorum ameliyat derler dye .s
Merhaba kullandığınız plak sert mi yumuşak mı? Ve düzenli kullandınız mı?2 yıldır çenem esnerken ve ağzımı çok açtığımda kıtlıyordu çene cerrahisi muayenesinden sonra plak kullandım fayda etmedi malesef.Çözümünü bulan var mı?
Sert plak 6 ay düzenli kullandım ara ara doktora gittim plağı törpüleyip alçaltmıştı bi 2 ay daha taktım sonra biraktimMerhaba kullandığınız plak sert mi yumuşak mı? Ve düzenli kullandınız mı?
Sert plak çok rahatlatır,yapmamanız gerekenleri biliyorsunuz değil mi yemekleri küçük parçalara ayırarak yemelisiniz sert gıdalar tüketmemelisiniz ağzını mümkün olduğunca çok açmamalısınız bunlarında uyguluyorsunuz değil mi?Sert
Sert plak 6 ay düzenli kullandım ara ara doktora gittim plağı törpüleyip alçaltmıştı bi 2 ay daha taktım sonra biraktim
Evet canım ilk zamanlar elma vs.Hep parçalara ayırdım sakız falan çignemedim dikkat ettim esnerken falan sabahları.Sert plak çok rahatlatır,yapmamanız gerekenleri biliyorsunuz değil mi yemekleri küçük parçalara ayırarak yemelisiniz sert gıdalar tüketmemelisiniz ağzını mümkün olduğunca çok açmamalısınız bunlarında uyguluyorsunuz değil mi?
Benim sağ taraftaki disk geri dönüşümsüz olarak öne kaymış. Gece sipliti kullanıyorum. Bir tane de egzersiz için verdi doktor ama onu çok düzenli kullanamıyorum. Siz nasıl iyileştiriniz ?Arkadaşlar merhaba yukarıda mesajımı da gördüğünüz gibi bende de çene eklemi problemi var,şuan tamamen iyileştim gibi,bilgim dahilinde tabi ki sorunuz varsa cevaplayabilim.
Merhaba merak ettim neyiniz var geçmiş olsunBen de cok ciddi problemler yasıyorum ve aklımda cok fazla soru var, cok endişeliyim rica etsem yardımcı olur musunuz?
Benim sağ taraftaki disk geri dönüşümsüz olarak öne kaymış. Gece sipliti kullanıyorum. Bir tane de egzersiz için verdi doktor ama onu çok düzenli kullanamıyorum. Siz nasıl iyileştiriniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?