• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çene çıkması yaşayanlar var mı?

sarya_85

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
252
0
316
39
yaklaşık 5 ay önce esnerken ilk defa çenem çıktı ve ben zorla ağrıya rağmen çenemi kapattım. ama sonrasında öyle yoğun bir ağrı yaşadım ki anlatamam. sonra ara ara gene çıktı. hiç acile gitmedim zorlayarak çenemi elimle kapayabildim. marmara üniversitesi diş hekimliği fakültesi hastanesine gittim. hiç bir sonuç elde edemedim. esnerken ağzını fazla açma, sert gıdalar yeme gibi şeyler söylediler. sanki tedavi buymuş gibi. neyse internetten araştırdım. cerrahi müdahele yapılabiliyormuş. benim merak ettiğim bu sıkıntıyı yaşayıp ameliyat olan varmı? merak ediyorum beni neyin beklediğini

Sevgili Sarya, Yoga Academy'nin şifalanma cd si var. Yoga yaparak ta bayağı bir sonuç elde ediyorlar. Bence boşuna bıçak altına yatma derim..... Onlara bir danış bakalım.... Çünkü bahsettiğin iş kolay bir iş değil...... Geçmiş olsun canısı.....

Sevgili Sarya, Yoga Academy'nin şifalanma cd si var. Yoga yaparak ta bayağı bir sonuç elde ediyorlar. Bence boşuna bıçak altına yatma derim..... Onlara bir danış bakalım.... Çünkü bahsettiğin iş kolay bir iş değil...... Geçmiş olsun canısı.....

teşekkür ederim canım mutlaka araştıracağım yoga academyi

Back