Liar Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2008 625 9 96 İstanbul 15 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Liar #1 kızlar benim çene bölgemde tüylenme var hemde dikat çekcek kadar yani siyah ve sert çıkıyorlar cımbızla bazende iple alıyorum bu sorun pek kimsede yok acaba bende hormon bozukluğumu var
kızlar benim çene bölgemde tüylenme var hemde dikat çekcek kadar yani siyah ve sert çıkıyorlar cımbızla bazende iple alıyorum bu sorun pek kimsede yok acaba bende hormon bozukluğumu var
D devrimc66 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2008 3.756 19 0 Almanya 16 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Liar #2 aslinda cogu kadinda var bu problem..bendede var ama benim icin sorun deyil..hatta cimbizlan cekerken bana mesguliyet oluyo..kaydirigubbakcemile3
aslinda cogu kadinda var bu problem..bendede var ama benim icin sorun deyil..hatta cimbizlan cekerken bana mesguliyet oluyo..kaydirigubbakcemile3
Beany Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 1.169 8 358 Diğer 16 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Liar #3 hormonal bir problem olma ihtimali yüksek bence önce bir jinekoloğa görünmekte fayda var...