- 28 Ocak 2014
- 242
- 21
- 34
- Konu Sahibi miyavdeseyeter
Merhabalar 28 yaşındayım. Ergenlik zamanlarımda roaccutane tedavisi geçirdim 7 ay kadar yüzüm çok kötüydü. Epey bir süre sivilce nedir bilmezken geçen sene başlayan çene bölgemdeki sivilceler ile tanıştım, serumlar peelingler kürler ginger shotlar yaptım ama geçmek bilmedi halen varlar. Özellikle komedon çıkıyor ağrılı bir şekilde zonkluyor resmen. dermatologdan randevu alayım dedim asla randevu bulamıyorum hep dolu. İnternette epey araştırdım da hormonal diyen var reglm genellikle 30 35 gün arasında, sancılı geçiyor. Başka bir sorunum yok. sağlıklı besleniyor fast food tüketmiyorum bol su içiyorum zaten diyetisyen listesinde tarzında besleniyorum. Güneş kremi sürmeden dışarıya çıkmam senelerdir. Ayrıca La rocheun duo kremini kullandım mavi peelingini kullanıyorum haftada 2 kez kırmızı peeling yapıyorum, yok yani. Serum kullanıyorum c vitamini derma roller yapıyorum nafile. Şimdi the purestin toniğini ve güneş kremi, nemlendiricisini aldım onları deneyeceğim. Şavaş haline getirdim resmen. Sizin savaşlarınız var mıdır :) yardım lütfennn