arkadaşlar benim çenemde birden siyağ düyler çıktı. ama birden bire oldu bu . nasıl oldu bilmiyorum. sorunum şuki .o tüylerin altındaki deri soyuluor kalkıyor . aynı kepek gibi. çok kötü gözüküyor. ne zaman deriyi soymaya başlasam ince tüylerde kopuyor. onun yerine daha siyah olanlar geliyor. ve çoğalıyor. o yüzden dokunamıyorum. ne yapcağımı şaşırdım. artık herkes çenene ne oldu diye sormaya başladılar. insanın piskolojisi bozuluyor. aslında bu deri soyulması kaşlarımın arasındada olmuştu ama kaşlarımın arasını aldırınca gitti. ama çenemi aldırsam yüzümün heryerini aldırmak zorunda kalırımki ben bunu istmeyorum. lütfen yardım edin!
bende de oluyor bende aşırı tüylenme var haliyle yüzümde ve çenemde tüyler var.
bazen alnımın ortası burnumun kenarı saç diplerin kabuk tutar anca banyo yapınca geçiyor . birde banyodan sonra cildine biraz arko krem sür iyi geliyor .çenemde pek olmuyor ama ... bende kaş ve yüzümü aldırınca geçiyor( yüzüm ağdayla alınıyor ) şuan yüzümde tüyler var
dr gideceğim aslında daha neler için gitmem lazımda bu tüyler büyük sorun :85:
çeneyi genelde ağdayla alırlar ama bn pek tavsiye etmiyorm ama kullanablrsnde. bnm önericmgm şey cımbız. bnmde çenemde ufak tefek tüyler çıkıyor bn cımbzla alıyorm daha çkmadı yk bitane iki tne en fazla deneyeblrsn..