3 işlemide yaptırdım.. doktor gerçekten çok iyi çok ilgili ve başarılı.. neticede çene ameliyatını türkiyede başlatan doktor :) ankarada hacettepede hocalık yapıyor.özel muaynanesi ise arjantin caddesinde.
3 işlemide yaptırdım.. doktor gerçekten çok iyi çok ilgili ve başarılı.. neticede çene ameliyatını türkiyede başlatan doktor :) ankarada hacettepede hocalık yapıyor.özel muaynanesi ise arjantin caddesinde.
pandii yeniden işlem gerektirecek boyutta mı oluyor muş erime? ben bir doktora sordum hastalarını takip ettiğini erime olmadığını söyledi..ayrıca fiyat öğrenebilir miyim
Yok palurialev ona göre enjekte ediliyor.ödem gidince ve zaman geçince yağda oturma oluşuyo Sonunda eşitlencek ölçek kalmış oluyor. Fiyat hakkında bişey yazmış olmak pek doğru olmaz ben bikaç ameliyat olduğum.hastaneye görede değişiyor. Görüşüp konuşmanız daha doğru olur