• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çene ameliyatlatı..burun ameliyatı..yağ enjeksiyonu..=Mehmet Emin Mavili

pandii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
8
3
3
32
3 işlemide yaptırdım.. doktor gerçekten çok iyi çok ilgili ve başarılı.. neticede çene ameliyatını türkiyede başlatan doktor :) ankarada hacettepede hocalık yapıyor.özel muaynanesi ise arjantin caddesinde.

Zamanla yağın yerleşmesi ve eriyebilmesini düşünerek olduğundan bir tik fazlaca koyuyor zaten zamanla oturması daha iyi sonuç almaya sebep oluyor .

3 işlemide yaptırdım.. doktor gerçekten çok iyi çok ilgili ve başarılı.. neticede çene ameliyatını türkiyede başlatan doktor :) ankarada hacettepede hocalık yapıyor.özel muaynanesi ise arjantin caddesinde.
pandii yeniden işlem gerektirecek boyutta mı oluyor muş erime? ben bir doktora sordum hastalarını takip ettiğini erime olmadığını söyledi..ayrıca fiyat öğrenebilir miyim

Yok palurialev ona göre enjekte ediliyor.ödem gidince ve zaman geçince yağda oturma oluşuyo Sonunda eşitlencek ölçek kalmış oluyor. Fiyat hakkında bişey yazmış olmak pek doğru olmaz ben bikaç ameliyat olduğum.hastaneye görede değişiyor. Görüşüp konuşmanız daha doğru olur

Mehmet emin maviliye çene ameliyatı için önerdiler muayene ücreti nekadar özelinde

Çok zaman geçti inan hatırlamıyorum ilk muaynede ücret alıyor zaten hatırladığım kadarıyla 03124272623 muaynanesinin numarası arayıp öğrenebilirsin

İnan güvenebilirsiniz tanışnıştığınızda hissedersiniz güvenirliğini

(30 otuz) yıllık bir dr ile ilgili
özellikle çene ameliyatlarında işinin ehli olan
dr emin mavili ile ilgili neden (3 üç) kişinin yorumu var

Merhabalar fotograf atabilir misiniz?

Yağlar, çeneniz ve burnunuz ne durumda? Fotoğraf paylaşır mısınız?

Back