Tatlım bazen aynaya çok sık baktığımızda kendimizdeki küçücük şeyler bizi rahatsız eder. Estetik kaygın için yorum yapamayacağım ama kullanım olarak sorun varsa mutlaka 1-2 çene cerrahına baktır.
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun
Anladığım kadarıyla siz estetik amaçlı çene törpüleme yolunda giderken olay ortodontik olmuş, darlık tan dolayı suratınız asimetrik mi? Tabiki önce ortodontik tedavi olmanız gerekir zaten hiçbir doktor çene diş bozukluğu olan hastanın çenesini törpülemez, bence ortodontik tedaviye başlayın yaşınız kaç bilmiyorum ama darlığınız varsa ve yaşınız ilerlemişse genelde çene ameliyatı öneriyorlar çünkü iskeletsel gelişim tamamlandığı için çene genişlemeyebiliyor. Bu yolda ilerlemenizi tavsiye ederimArkadaşlar bugün ortodontiste gittim kendisi Ankarada baya meşhur. Üst çenemde darlık varmış. Genişletici bi aparey takılıyomuş. 8 ay sürermiş tedavi. Bu görüntüde bi değişim sağlarmı sizce? Çenem geride veya ileride değilmiş ben hep öyle sanıyodum ama darmış.Bu tedaviyi olsam dış görüntüde değişiklik olurmu?
Anladığım kadarıyla siz estetik amaçlı çene törpüleme yolunda giderken olay ortodontik olmuş, darlık tan dolayı suratınız asimetrik mi? Tabiki önce ortodontik tedavi olmanız gerekir zaten hiçbir doktor çene diş bozukluğu olan hastanın çenesini törpülemez, bence ortodontik tedaviye başlayın yaşınız kaç bilmiyorum ama darlığınız varsa ve yaşınız ilerlemişse genelde çene ameliyatı öneriyorlar çünkü iskeletsel gelişim tamamlandığı için çene genişlemeyebiliyor. Bu yolda ilerlemenizi tavsiye ederim
Anladığım kadarıyla siz estetik amaçlı çene törpüleme yolunda giderken olay ortodontik olmuş, darlık tan dolayı suratınız asimetrik mi? Tabiki önce ortodontik tedavi olmanız gerekir zaten hiçbir doktor çene diş bozukluğu olan hastanın çenesini törpülemez, bence ortodontik tedaviye başlayın yaşınız kaç bilmiyorum ama darlığınız varsa ve yaşınız ilerlemişse genelde çene ameliyatı öneriyorlar çünkü iskeletsel gelişim tamamlandığı için çene genişlemeyebiliyor. Bu yolda ilerlemenizi tavsiye ederim
Evet çene ameliyatı çok kolay bir ameliyat değil ve bazı doktorlar ameliyatsızda tedaviyi sürdürebiliyor. Çünkü genelde hastalar ameliyt olayına pek sıcak bakmıyor. Asimetri ne kadar düzelir bilmiyorum ama eskisine göre daha iyi olur diye düşünüyorum. Bence de doğru karar vermişsiniz umarım sonuçta iyi olur :)Merhaba. Evet tamda dediğiniz gibi oldu. Önce çenemin darlığını halletmem gerekiyor,sonra hala sorun var gibi gelirse görsel olarak o zaman törpülemeyi düşünebilirim.Yaşım çok ufak değil ama ortodonti doktorum Ankarada biraz meşhur yani ameliyat gereken hastaları ameliyatsız tedavi etmesi ile. Açıkcası ameliyatı hiç göze alamıyorum. Bu genişletme tedavisine başlayacağım önümüzdeki hafta, umarım sonuç alırım. Teşekkür ederim tavsiyeniz için:)
Profilinize koysanız kaldırabilirsiniz fotoğrafınızı. Belki de abartıyorsunuzdur bıçak altına yatmaya değmez
Aynen bazı resimlerde normal geliyor bazılarında garip geliyor. Resim atabilirim özelden merak ettiyseniz
Sonucda ne oldu? Ameliyat oldunuz mu? Simdiden tesekkurlerBu arada yüzümde asimetri de var. O darlık düzelirse geçer mi bilmiyorum
Doktorunz kimArkadaşlar bugün ortodontiste gittim kendisi Ankarada baya meşhur. Üst çenemde darlık varmış. Genişletici bi aparey takılıyomuş. 8 ay sürermiş tedavi. Bu görüntüde bi değişim sağlarmı sizce? Çenem geride veya ileride değilmiş ben hep öyle sanıyodum ama darmış.Bu tedaviyi olsam dış görüntüde değişiklik olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?