Merhaba kızlar.
Ben bazı fotoğraflarıma bakınca çenemde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Tabi içten etkileyen bazı sebeplerde var.
Misal tam kapanış olmaması çiğnemede sıkıntı çekme gibi.
Ama görsel olarak beni daha fazla etkliyor sanırım.
Tanıdıklarıma bakarsanız sende hiçbir sıkıntı yok abartıyorsun, ne gerek var, ameliyatı nasıl göze alıyorsun vs. gibi tepkiler alıyorum.
Ama benim gözüme tır kaçmış olamaz beni rahatsız eden bariz bir durum var. Ama sebebini bilmiyorum.
Yani üst çeneyle ilgili bir sıkıntımı yoksa alt çenemi.
Biri önde biri geride veya biri dar biri geniş karar veremiyorum.
Siz beni tanımıyorsunuz dış bir göz olarak bana yorum yapın lütfen.
Eğer konumu okuduysanız ya aynı dertten muzdaribiz ya da bu konuda epey bilginiz vardır.
Ben Ankarada yaşıyorum doktor tavsiyeside isticem sizlerden.
Yeterli cevap gelirse resim yüklicem buraya
Not: Daha önce bir devlet hastanesinde çene ameliyatları yapan bir doktorla görüştüm. Sadece bana bakarak sende hiçbir sorun yok dedi. Öyle ağlayarak eve gelmiştim. Yani çene alanında özel bir doktorla görüşsem daha iyi olacak gibi. Devletteki doktorlar galiba çok bariz şeylerle ilgileniyorlar.
Ben bazı fotoğraflarıma bakınca çenemde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Tabi içten etkileyen bazı sebeplerde var.
Misal tam kapanış olmaması çiğnemede sıkıntı çekme gibi.
Ama görsel olarak beni daha fazla etkliyor sanırım.
Tanıdıklarıma bakarsanız sende hiçbir sıkıntı yok abartıyorsun, ne gerek var, ameliyatı nasıl göze alıyorsun vs. gibi tepkiler alıyorum.
Ama benim gözüme tır kaçmış olamaz beni rahatsız eden bariz bir durum var. Ama sebebini bilmiyorum.
Yani üst çeneyle ilgili bir sıkıntımı yoksa alt çenemi.
Biri önde biri geride veya biri dar biri geniş karar veremiyorum.
Siz beni tanımıyorsunuz dış bir göz olarak bana yorum yapın lütfen.
Eğer konumu okuduysanız ya aynı dertten muzdaribiz ya da bu konuda epey bilginiz vardır.
Ben Ankarada yaşıyorum doktor tavsiyeside isticem sizlerden.
Yeterli cevap gelirse resim yüklicem buraya
Not: Daha önce bir devlet hastanesinde çene ameliyatları yapan bir doktorla görüştüm. Sadece bana bakarak sende hiçbir sorun yok dedi. Öyle ağlayarak eve gelmiştim. Yani çene alanında özel bir doktorla görüşsem daha iyi olacak gibi. Devletteki doktorlar galiba çok bariz şeylerle ilgileniyorlar.