çene altı tüyleri için çözüm

depresyonnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
562
1
96
39
Diğer
Kızlar ben bu konuda çok sıkıntılıyım artık paranoyak oldum diyebilirim. Güneşte dışarı çıkmaya korkuyorum sakal gibi görünecek diye...
Neredeyse boğazımda bile var hemde siyah siyah, ne yapmalıyım bilemiyorum, etrafımda kimsede çene tüyü yok bende neden var (
Lazer dışında nasıl bir çözüm bulabilirim sizce...

peki bu şekilde sarı olan tüylerde siyah çıkarmı??
Bide çene altı tüyü bir hastalık belirtisimidir?
Bana normal değil gibi geliyo (

teşekkür ederim, bi kaçını cımbızla çektim siyah çıkmaya başladı, inanılmaz rahatsız oluyorum, bide görünen yer, bazen çakmakla yakıyorum, o zamanda sivilce çıkıyor kötü oluyor (

Cımbız iyice kötüleştiriyo ya sakın yapma sir en iyisi ama çok sıcak yapıştırmamaya özen göster leke yapıyor çünkü, birde güneş koruyucu sürmeden çıkma sirden sonra özellikle cilt hassaslaştığı için güneşten daha çok etkileniyor. Zamanla incelir düzenli kullanırsan tabi onun dışında kesin çözümü yok bu tüy kıl işinin olsa keşkeee

iğneyi kendin alıyosun 12 tl gibi bişiydi sanırım, bir kere alıyosun iğneyi ve ihtiyaç halinde aynı iğne kullanılabiliyoo, sonrası dakika hesabı işte yoğunluğuna göre benim toplsan 10 tane filandı max.5 dk. sürüyodu, dk.sı da 3 tl filandı tabi değişmiş olabilir canım en son 2009'un son aylarında yaptırmıştım.. bioder kullandım aylarca zerre fayda etmedi ama iğneli sayesinde kurtuldum canım, darısı başına

ben de aynı dertten muzdaribim
accayip derecede canımı sıkıyor bu çene altı tüyleri
cımbızla sakın çekme canım
ben o hatayı yaptım ve siyah siyah çıkmaya başladı
şimdi de 3-4 günde bir sir ağda ile alıyorum

3-4 günde bir sıkılmıyor musun canım ya? Ne bileyim:/ keşke 1 hafta sürse bari.

Modemo,çene altı çok acıyor mu? birde 3-4 seans demişsin eminmisin çok çabuk bitmiş?Seanslardan sonra kızarıklığın nasıldı?ınsan içine çıkılabilir mi?

canım iğneli olunca ağrısı var tabi ama dayanamayacak kadar değil elbette, kızarıklık da oluyor ama hemen akabinde krem sürüyolardı, ben kendimde bepanthen götürüyodum sürüyodum bi 10 dk. kadar dinlenip çıkıyodum, kimse bişi anlamıyodu, benim tüyler kıldı ama zayıf kıllardı seans sayısı o yüzden az olabilir, ama kesin sonuç canım herşeye değiyor, nasıl bittiğini anlamadım walla, eskiden güneşe çıkmaya çekiniyodum artık çok rahatım çok şükür. sorularınız olursa yardımcı olurum arkadaşlar..

Çok sevindim adına canım ya... allah bizede nasip etsin...

canım benimde çene altında çıkıyo biraz tek tek önce cımbızla alıodum çogalmadı benim ama tüyler simsiyah çıktı sora ameliyat eldiveniyle alıorum şimdi hem o azaltıo hemde öle simsiyah çıkmıo benm bi kaç tane zaten 10 günde bir alıorum anca çıkıo...

Bende de var birkaç tane. Cımbızla aldığım için kalın çıkıyorlar. İğneli değilde lazer düşünüyorum. Dudak üstü için de lazer düşünüyorum ama uzatmak gerekiyormuş galiba ama ben o durumda uzun süre bekleyemem !!!

Aynı şeyden bende de var boğazıma kadar iniyor cımbızla çektim siyah ve kalın çıkmaya başladı haftada bir alıyorum mecburen yaşım daha 16 uğraştığımız şeylere bak çok rahatsız edici gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…