Korkmayin :))) o tuylerin koku yanik altta. Bir hafta 10 gune kadar hepsi dokulecek. 3 seans sonra farki anlarsiniz. Batiklarada birebirdir lazer.Cene altımdaki kıllara , kıl diyorum çünkü tüyleri cımbızla ala ala hem çoğalttım hem kalinlastirdim. Pazartesi günü lazere gittim alex le baya acılı bi şekilde yapıldı.ozellikle bazı bölgelerde baktıklarım hep olduğu yerler 2 3 gün sızladı.o derece bir acı.ve dün o sızlayan yerlerden birimde batik oluştu.sert sıkınca hafif bir sıvı çıkıyor.ve tüylerim henüz dökülmedi.ben bu durumdan çok rahatsızım.bu arada lazer yapılan yer özel bir hastane.benim canımı sıkan batik oluşan yerin şişmiş olması ve tüylerde herhangi bir dökülme olmamış olması.bu tarz bir şey yaşayan var mı acaba?
epilasyondan sonuç aldınız mıCene altımdaki kıllara , kıl diyorum çünkü tüyleri cımbızla ala ala hem çoğalttım hem kalinlastirdim. Pazartesi günü lazere gittim alex le baya acılı bi şekilde yapıldı.ozellikle bazı bölgelerde baktıklarım hep olduğu yerler 2 3 gün sızladı.o derece bir acı.ve dün o sızlayan yerlerden birimde batik oluştu.sert sıkınca hafif bir sıvı çıkıyor.ve tüylerim henüz dökülmedi.ben bu durumdan çok rahatsızım.bu arada lazer yapılan yer özel bir hastane.benim canımı sıkan batik oluşan yerin şişmiş olması ve tüylerde herhangi bir dökülme olmamış olması.bu tarz bir şey yaşayan var mı acaba?
Bende merak ettim.daha da cogaldimi yoksa rahatsız etmeyecek şekilde azaldı miepilasyondan sonuç aldınız mı
Ben Ocak ayında başladım en son haziranda gitmiştim birde geçen hafta gerçekten azaldı sanırım Şubat ayında tamamen bitecekBende merak ettim.daha da cogaldimi yoksa rahatsız etmeyecek şekilde azaldı mi
Peki yayildimi tüylerinizBen Ocak ayında başladım en son haziranda gitmiştim birde geçen hafta gerçekten azaldı sanırım Şubat ayında tamamen bitecek
Hayır yayılmadı şuan tek tük çıktı ve çok memnun kaldım şimdide koltuk altı için düşünüyorumPeki yayildimi tüyleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?