• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Cene altı lazer sorunu, yardım !!

Cene altına lazer yaptıranlar faydasını gördü mu?

• Faydasiz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

wasp_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
8
2
1
38
Cene altımdaki kıllara , kıl diyorum çünkü tüyleri cımbızla ala ala hem çoğalttım hem kalinlastirdim. Pazartesi günü lazere gittim alex le baya acılı bi şekilde yapıldı.ozellikle bazı bölgelerde baktıklarım hep olduğu yerler 2 3 gün sızladı.o derece bir acı.ve dün o sızlayan yerlerden birimde batik oluştu.sert sıkınca hafif bir sıvı çıkıyor.ve tüylerim henüz dökülmedi.ben bu durumdan çok rahatsızım.bu arada lazer yapılan yer özel bir hastane.benim canımı sıkan batik oluşan yerin şişmiş olması ve tüylerde herhangi bir dökülme olmamış olması.bu tarz bir şey yaşayan var mı acaba?

Cene altımdaki kıllara , kıl diyorum çünkü tüyleri cımbızla ala ala hem çoğalttım hem kalinlastirdim. Pazartesi günü lazere gittim alex le baya acılı bi şekilde yapıldı.ozellikle bazı bölgelerde baktıklarım hep olduğu yerler 2 3 gün sızladı.o derece bir acı.ve dün o sızlayan yerlerden birimde batik oluştu.sert sıkınca hafif bir sıvı çıkıyor.ve tüylerim henüz dökülmedi.ben bu durumdan çok rahatsızım.bu arada lazer yapılan yer özel bir hastane.benim canımı sıkan batik oluşan yerin şişmiş olması ve tüylerde herhangi bir dökülme olmamış olması.bu tarz bir şey yaşayan var mı acaba?
Korkmayin :))) o tuylerin koku yanik altta. Bir hafta 10 gune kadar hepsi dokulecek. 3 seans sonra farki anlarsiniz. Batiklarada birebirdir lazer.

ağrılı ve acısız yöntem için aslında buz lazer epilasyon birebir yazında yaptırabiliyosunuz.

selamlar bende Essi Güzellik Alsancak şubesinin müşterisiyim, lazeri daha önce onlardan yaptırmıştım, ismi alex değildi diotla yapıldı diye biliyorum ama çok memnun kaldım.

1 hafta oldu ve dökülüyor yavaş yavaş ama dökülen e kadar olan görüntü çok feci :) çok kalın ve siyah olduğu için alex etkili dediler.umarim lekeler batıklar tuyler hepsi gider ben de artık huzura kavuşurum.3 seans dediniz ortalama kaç seansta tamamına yakını yok oluyor?

Buz lazer epilasyon yaşadığım şehir de yok. Özel bit hastanede yaptırıyorum zaten özellikle hastane olmasına dikkat ettim.yoksa bi kaç güzellik merkezi var burda onlarda yapio ama ne kadar güvenilir orası tartisilir

Etkisini ciddi olarak göremeye başladığımda paylaşacağım.nasil etkiledi neler oldu önceki hali sonraki hali gibi:)

tüm yüz olduığunda yaptırsaydın keşke yüzde lazer çoğaltabiliyor da

Cene altım full kıl oldu ve ciddi batıklar oluştu. Bugün itibariyle tüylerin hemen hemen hepsi dökülmüş gözüküyor 3 gün sonra ara seansım var bakalim neler olacak

Tek tük siyah kol var şuan 1 2 tane gerisi sapsarı çıkmış eskisi gibi seanstan sonra tekrar yazacağım

epilasyondan sonuç aldınız mı

Back