• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Çene altı iğneli epilasyon (6.seans)

butterfly effect

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
303
103
303
Herkese iyi bir hafta diliyorum:) Ben kasım ayı gibi iğneli epilasyona başladım yüzüm için. Daha önce philips lumea kullanmıştım yüz bölgeme( haaay kullanmaz olaydım; tüyler sakal oldu çünkü:KK43::KK43:Genel olarak iğneli epilasyondan memnunum lakin çene altı nedense bana hiç ama hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor:KK43::KK43: Yanak bölgesinde etkisi daha çok belli ama dediğim gibi çene ve çene altı çok canımı sıkıyor:KK43: Sormak istediğim bu bölge kılları daha mı dirençlidir yoksa benim kıl yapımla mı alakalı?? Bilgilendirirseniz çoooooook sevinirim:)

5 ay demek oluyor bu. Aslında ben de yüzüme soprano ice yaptırıyorum ama benim en inatçı yerlerim bıyık ve elmacık kemiği ile alt dudak kısmı. Çenem deki kıllarda gözle görülür bir azalma var. Acaba kişiden kişiye mi değişiyor yoksa yapanın becerisi ile mi alakalı bir şey?

kıl yapısı ıle alakalı olabılır
iğneli epilasyon yaptrdıgın yere guvenıyosan madem basladın sakın bırakma
ben de 2,5 aydır gıdıyorum az bı fark var ama dvm edıyorum
yalnız benım canım cok acıyo genelde ayarı bıraz da olsa azalttırıyorum
muhtelemen bu yuzden gec bitecek

Herkese iyi bir hafta diliyorum:) Ben kasım ayı gibi iğneli epilasyona başladım yüzüm için. Daha önce philips lumea kullanmıştım yüz bölgeme( haaay kullanmaz olaydım; tüyler sakal oldu çünkü:KK43::KK43:Genel olarak iğneli epilasyondan memnunum lakin çene altı nedense bana hiç ama hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor:KK43::KK43: Yanak bölgesinde etkisi daha çok belli ama dediğim gibi çene ve çene altı çok canımı sıkıyor:KK43: Sormak istediğim bu bölge kılları daha mı dirençlidir yoksa benim kıl yapımla mı alakalı?? Bilgilendirirseniz çoooooook sevinirim:)
Merhaba sorunuzla ilgili yardımcı olamayacağım malesef ama Lumea tüyleri kalınlaştırıyor mu'Yoksa Lumea'yı uygulamadan önce jilet yaptınız da jiletten mi kalınlaştı?

5 ay demek oluyor bu. Aslında ben de yüzüme soprano ice yaptırıyorum ama benim en inatçı yerlerim bıyık ve elmacık kemiği ile alt dudak kısmı. Çenem deki kıllarda gözle görülür bir azalma var. Acaba kişiden kişiye mi değişiyor yoksa yapanın becerisi ile mi alakalı bir şey?
Bende soprano ice yaptiriyorum. Cene alti ve yanaklarda gozle gorulur azalma var. Biyik gercekten inatci ama tuyler inceldi o bolgede karsidqn bakinca belli olmuyor eskisi gibi

Back