cene agrisi niye olur?

gulsahmadan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
469
37
32
dun aksamdan beri zonklayici sekilde cenem agriyor agri yer degistiriyor bir kac hafta once basladi 2 dk agriyio geciyordu internette kalp krizinden olur diyor

dun aksamdan beri zonklayici sekilde cenem agriyor agri yer degistiriyor bir kac hafta once basladi 2 dk agriyio geciyordu internette kalp krizinden olur diyor
Internette her yazılana bakma sen canim ama çene cerrahina gitmen lazım.
Benim çene eklemim aşınmış sürekli ağrı cekiyorum fazlalaşmadan ağrın git doktora geçmiş olsun.

Bu konu eskıymiş cevap yazanda olmamıs,ama bende aynı durumdayım,sonuc ne oldu acaba
Çenenin neresinde ağrı?
Ve ne zaman ortaya çıkıyor?

Genellikle çene altı boğaza yakın olan ağrılar kulak ya da boğaz enfeksiyonu, üst çene yanaklara yakın olanlar çene çıkması ya da aşınması durumunda olur.

Alt cenede aslında tam ortada,arada bır yanma batma seklınde vurup gecıyor,kemıktemı derıdemı anlamıyorum,yakında boynumdan tomografı cekındım sonuclar temızdı,ama bıtmek bılmeyen bı genız akıntım var aylardır,sureklı tukuruyorum ve bogazımı temizlıyorum akıntı yuzunden,alerjık dedı doktor,sankı bogazımın ıcı degılde kemık yada derıye vuruyor,dişte degıl,dışcıye gıttım,bırde aşşırı streslı bı donem gecırdım,felaket bı donemdı,bu donemden sonra oldu

Alt cenede aslında tam ortada,arada bır yanma batma seklınde vurup gecıyor,kemıktemı derıdemı anlamıyorum,yakında boynumdan tomografı cekındım sonuclar temızdı,ama bıtmek bılmeyen bı genız akıntım var aylardır,sureklı tukuruyorum ve bogazımı temizlıyorum akıntı yuzunden,alerjık dedı doktor,sankı bogazımın ıcı degılde kemık yada derıye vuruyor,dişte degıl,dışcıye gıttım,bırde aşşırı streslı bı donem gecırdım,felaket bı donemdı,bu donemden sonra oldu
Merhaba çok zaman geçmiş ama neden olmuş çene ağrınız çare bulabildiniz mi

X