Cenazesi iki gün buzlukta kalan Cemile’nin annesinden mesaj var: Hakkınızı helal edin

senden ala numara yapan varmı tatlışım şu sitede.
sinemaki işe yaradımı bu arada. .
dur devam edelim biz senle böyle anlaşıyoruz cancağızım. bekle.
ahahahahahaha

puhahaha.. ,
kikikirikiiiiiii.

yaw hehe.. Once doldur, sonra temizlemeye ugras.. Milletin evladi sehit, sen kahraman.. sonunda da olmadi de, gec masaya.. Sehitlerin kani? diyen olursa analar aglamasin de gec.. Biz bu filmi daha once gormustuk canim..
Yok cnm o sizin her filmi sondan başkayarak izleyip, sonradantoto üstüne oturmanızdır ahaha
Bu duruma gelmedin, şehitler olmasın, insanca ne sorununuz varsa gelin oturup konuşup çözelim dedi devlet ama karşıdakiler insanlıktan anlamadı " aha devlet bizden korktu" diye algıladı, şimdide anladıkları dilden konuşuluyor
Ama siz yine toto ğstü oturacaksınız zira bu sefer kökten temizlik a dan z ye ahshsha

ahaha bu son seçim fena morartı yeminle ahahaha izleyin gülün ahahha

Karsida insan vardi da bizim mi haberimiz yoktu? Siz var yaaa... Bugun bu memleket yangin yerine dondu ise gunahi da vebali de uzerinizedir, bilesin.

Destek olmuyorsanız köstek olmayın .. Devlet Bahçeli gibi mesela .. Ne dedi ;Sayın Davutoğlu terörle mücadelede samimi olduğunuz sürece MHP sizi şunun bunun ağzına baktırmayacaktır.
bu kadar zormu en azından terör konusunda destelemek oda olmadı kösteklememek.. Gerçi zaten şunun bunun ağzı ile hareket etmiyoruz şükür..

Yahu PKK öldürsün ne fark eder ne? PKK zaten ş.refsiz dolu, it köpek dolu. Onlardan mı medet umacağız?

Kimi kesim askerimize laf yok, polise laf yok eee laf eden yok askere, polise onlar da devletten emir alıyor, kafasına göre kimse silahı alıp gidip bi PKK tarayayım demiyor.

Bu kafa bir de kürt değil mi alayına kibrit suyu modunda. La olum öyle değil, bacım, hacım öyle değil. Orada sivil halk var ki PKKlı değil, hatta PKKdan tiksiniyor, silah zoruyla PKKya yardım ettiriliyor, evlerine giriliyor. Bu halk hele çoluk çocuk hele hiç PKKlı değil.

Burada PKK öldürse bile suçlu devlet. Bodoslama halk boşaltılmadan, tahliye edilmeden savaş yapmak hangi mantığa, vicdana sığar? Koskoooca devletim şunca halkı bir yere sığdırılamadı mı? Eylül de aklın başında değildi, idrak edemedin ama aynı hataya devam. Halk tasnif edilmeden sıcak savaş yapıyorsun, sokağa çıkma yasağı yap ne kar eder, evlerin camından ateş ediliyor yahu, bu neyin kafası?

Fikrim var aslında benim. O saraya tüm halk sığardı azizim, boşuna mı yapıldı o halkın sarayı, doğalgazı boş odalara körüklemek yerine içi savaş mağduru masum çocuklar ile doluyken körükleseniz ne olurdu be cumhurum, ne olurdu be başbakanım, ne olurdu be güzide kullar?

Ülke yönetmek herkesin harcı değil de bari biraz kıvırsalar gam yemicem, oradaki halkın çoğu size o verdi bir de

oradaki insanları psikolojisini düşünemiyorum bile.

Allah sabır versin
ama benim merak ettiğim şey bu pkk günlerce askere karşı nasıl bu kadar direnebiliyor?

Nerden buluyorlar bu kadar silahı, nerede depoladılar ki askere günlerdir direnebiliyorlar?

sadece silahı değil, yiyeceği, içeceği, yaralılara sağlık malzemeleri?

sanırım pkk baskı yapıyor halka. dün bir konu vardı. bir dede öldürülmüş. eviine almadı diye pkklıları. kafasından vurmuşlar. halk veriyorsada isteyerek değil. canı çocuklarının canı için. ha pkkıyı savunanlARda vardır
. ayrık otları arada.
ama can işte. çocuklarının canı işte.
zor oradakilerin hayatı.

o zaman yine onların baskısı ile terkedemiyorlar bölgeyi.

iki ateş arasında gerçekten çok zor.

Askerin polisinde yaptıkları ortada. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama herkes öyle davranıyor. Kimse çocuğunun cesedini buzluğunda saklamak zorunda kalmasın inşallah.

10 yaşındaki çocuk öldürüldü kim öldürdü fark eder mi, insanlığımızı yitirdik resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…