Bunlar santaj, montaj, paralel degil di mi?Kim vuracak powerfull
Bak pkk nın yayınlanan son telsiz konuşmalarından bir kısım...Sivilleride katlediyorlar askeri suclamak için
Bak bu konuya
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hainlerin-gozu-dondu.888777/
Teröristler güvenlik güçlerine yardım eden sivilleri de öldürmek için birbirlerine talimat veriyor.
Terörist 1: ...dinliyorum
Terörist 2: Kimse yok mu, herkes nerede? Yerinizde durun. Cadde üzerinden mahalleye giden yer yok mu?
Terörist 1: Var da oraları da tutulmuş. Yalakalar askere çay veriyor orada. Sıkıştık burada.
Terörist 2: Uyanık olun, suikastçı da hazır olsun, önde kalsın biraz. Görüyor mu orayı? Serdilhan ilk fırsatta askerleri ve o yalakaları vursun, acımayın.
Terörist 1: Arkasından görüyor.
Terörist 2: Hazır olunca haber ver, üzerine gidin, anlaşıldı mı ?
Terörist 1: Tamam...
Terörist 2: Arkadan vurun, çay verenleri de vurun. Çatışmaya girmeden kaçın hemen. Temas yok dikkat.
Tam konuşma burada
http://m.sabah.com.tr/gundem/2015/12/22/pkkli-teroristlerin-sok-eden-telsiz-konusmalari
ondan sonrada hükümet ve askeri suçlasın bu embesillerr.. arkadan vur çay verenleride vur.. ve hala kendi askerini kötülüyen ler var buralarda çok pis şekilde midem bulandı..Kim vuracak powerfull
Bak pkk nın yayınlanan son telsiz konuşmalarından bir kısım...Sivilleride katlediyorlar askeri suclamak için
Bak bu konuya
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hainlerin-gozu-dondu.888777/
Teröristler güvenlik güçlerine yardım eden sivilleri de öldürmek için birbirlerine talimat veriyor.
Terörist 2: Kimse yok mu, herkes nerede? Yerinizde durun. Cadde üzerinden mahalleye giden yer yok mu?
Terörist 1: Var da oraları da tutulmuş. Yalakalar askere çay veriyor orada. Sıkıştık burada.
Terörist 2: Uyanık olun, suikastçı da hazır olsun, önde kalsın biraz. Görüyor mu orayı? Serdilhan ilk fırsatta askerleri ve o yalakaları vursun, acımayın.
Terörist 2: Arkadan vurun, çay verenleri de vurun. Çatışmaya girmeden kaçın hemen. Temas yok dikkat.
Tam konuşma burada
http://m.sabah.com.tr/gundem/2015/12/22/pkkli-teroristlerin-sok-eden-telsiz-konusmalari
Niye askerinide karalamak için pkk nın yaptığına inanmaktansa, TSK ya hakaret eden , tükrükle boğacağız diyen, teröristler dahamı inandırıcı geldi sana?Bunlar santaj, montaj, paralel degil di mi?Isinize gelen kasede nasil da hemencecik inaniyorsunuz ama..
Kimsenin yaptığı yanına kalmaz, soruşturma açıldı siloya, ondan aşağı doğru devam eder, herkes tek tek hesap verir merak etme.ondan sonrada hükümet ve askeri suçlasın bu embesillerr.. arkadan vur çay verenleride vur.. ve hala kendi askerini kötülüyen ler var buralarda çok pis şekilde midem bulandı..
canım ben elbetteki vuranın asker olmadığına inanıyorum ama asıl yorumum bir annenin ciğer yangını olduğu için siyaset yapmak istemedim bu konuda o nedenle o konuyu o şekilde geçiştirdim..Kim vuracak powerfull
Bak bu konuya
Tam konuşma burada
bulaşma şekerim saraylımı rahat bırak onun derdi akp ... saraylım şu modlardaNiye askerinide karalamak için pkk nın yaptığına inanmaktansa, TSK ya hakaret eden , tükrükle boğacağız diyen, teröristler dahamı inandırıcı geldi sana?
Kimsenin yaptığı yanına kalmaz, soruşturma açıldı siloya, ondan aşağı doğru devam eder, herkes tek tek hesap verir merak etme.
Geçiştirme canım zira askeri polisi karalayıp, terörist aklayıcılığı ve baş tacı etme moda olducanım ben elbetteki vuranın asker olmadığına inanıyorum ama asıl yorumum bir annenin ciğer yangını olduğu için siyaset yapmak istemedim bu konuda o nedenle o konuyu o şekilde geçiştirdim..
diyorum ya aslında devlet pkk ya sempati duyanlarıda atacak içeri . Facede o kadar çok var ki bu pisliklerden sıkışınca masum halk normalde ise pkk hoştur asker pis kakaGeçiştirme canım zira askeri polisi karalayıp, terörist aklayıcılığı ve baş tacı etme moda oldutabi sonunu düşünmeden
Hiç tarzım değil eğlenir geçerimbulaşma şekerim saraylımı rahat bırak onun derdi akp ... saraylım şu modlardaelleşmeyin..
Montaj, paralel, kaset deyince aklina Turk askeri mi geldi?Niye askerinide karalamak için pkk nın yaptığına inanmaktansa, TSK ya hakaret eden , tükrükle boğacağız diyen, teröristler dahamı inandırıcı geldi sana?
Merak etme power öyle bir temizlenecekki bu milletin içinde ne kadar terörist, hain, yatakçısı, yardakçısı varsa hepsi..diyorum ya aslında devlet pkk ya sempati duyanlarıda atacak içeri . Facede o kadar çok var ki bu pisliklerden sıkışınca masum halk normalde ise pkk hoştur asker pis kaka
hahahahaha hihihihihi..Hiç tarzım değil eğlenir geçerimburada ciddi ciddi siyaset çok az konuşurum ben zira büyük çoğunluk bir kişiye nefretten kör olmuş halde
Eğlen geç
He canım he .... Yani diyorsun ki, bizim asker seri katile bağlamış öylemiMontaj, paralel, kaset deyince aklina Turk askeri mi geldi?Yoksa boylesi mi isine geldi bu sefer de? Ay bak, obur mesajda yazmistim, gene yazayim: Biz balik hafizali degiliz.
Tamam senin iyice kimyan gitti:))) açtığın başlıklar amacına hizmet etmez oldu ahahahahahahahaha hihihihihi..
puhaha
naber kız
ahahaha
good morning
mucks
asdfgh
yaw hehe.. Once doldur, sonra temizlemeye ugras.. Milletin evladi sehit, sen kahraman.. sonunda da olmadi de, gec masaya.. Sehitlerin kani? diyen olursa analar aglamasin de gec.. Biz bu filmi daha once gormustuk canim..Merak etme power öyle bir temizlenecekki bu milletin içinde ne kadar terörist, hain, yatakçısı, yardakçısı varsa hepsi..
Şunu idrak edemiyorlar, devlet çok hantal bir yapıdır, harekete geçene kadar insanı verem eder ama harekete geçtimise durdur durdurabilirsen...
Şindi bırak herkes bir güzel konuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?