"Bekir Paravandı, Gerçek Aşkım Öldü"
Cemil İpekçi'den şaşırtan açıklamalar...
http://karnaval.com/article.php?article_id=29580&channel_id=16
Nazlı Ilıcak'la Pazar Gezmesi programında özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalar yapan
Cemil İpekçi,
Bekir Coşar ile ilişkisi olduğu iddialarını yalanlayıp 30 yıllık aşkını anlattı.
İşte Cemil İpekçi'nin ağzından
gerçekte yaşananlar...
"Ben aileme çok düşkündüm. Kendi özel hayatımı da olabildiğince onun çerçevelerinde yaşamaya çalıştım ve en sonunda çok samimi arkadaşım olan Bekir'in
(herkes onunla ilişkim var sanıyordu) hayır, büyük bir paravandı, gerçek aşkım geçen sene vefat etti.
30 yıl beraberdik ve onu saklamak için bir
oyundu. Ben de tabi
Hürrem Sultan gibi oldum
30 senede 40 senede.. Yani
entrikalar, yalanlar, dolanlar..
Bekir'in bir
çocuğu oldu, aynı bahçede oturuyoruz.
Torunum, dede diyor, ikincisi yolda. Ben de hayatın eksikliklerini onlarla tamamladım. Ama
Bekir benim arkadaşım. 20 yaş küçüktür benden ben ona
büyük oğlum diyorum. Çocuk ruhludur, çok iyi bir arkadaşımdır.
Asıl hayat arkadaşımı 30 yıl sonra geçen sene Kasım'ın 12'si ya da 13'ünde kaybettim.
İsmini gizli tuttum. Vefat etmesinin ertesi günü bütün beraber olduğumuz fotoğrafları yaktım. 1 tanesini sakladım onu da banka kasasına koydum.
O da evliydi. Beraberliğimizin
14. senesinde evlendi zorla. Geçen sene vefat ettiğinde
58 yaşındaydı. Yani benden
6-7 yaş büyük. Mecbur kaldığı için evlendi.
Benim bırakma nedenim çocukları oldu. İki tane çocuğu oldu. 6'da bana gelip gece 12'de eve gidiyordu.
Bir gün bana geldi. Beraberliğimiz devam ediyordu, kızı geldi sarılıp 'baba bu gece de geç mi geleceksin' dedi. Ben o gün bir karar aldım; hayatta her şeyi yaşamaya hakkım var ama
çocukların hayatını mahvetmeye hakkım yok.
Ertesi gün bıçak gibi kestim. 3 gün hasta yattım ve bir daha
14 senede 1 kez gördüm. O her gün telefon açtı telefonu kapattım 4-5 defa konuştum. Son vefatından bir hafta önce tekrar aradığında cevap verdim. Helalleşmek için ama ömrümce
onu sevdim hala çok seviyorum."
http://www.karnaval.com/article.php?article_id=29580&channel_id=16