• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çemen otunu kullanan varmı

meminimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
20
0
86
İstanbul
merhabalar,
çemen otu tozunu kullanan varmı acaba süt artırmak için, nasıl kullanılıyor ve faydasını gören varmı lütfen cevap yazın en son çare olarak bunuda deneyeceğim

merhabalar,
çemen otu tozunu kullanan varmı acaba süt artırmak için, nasıl kullanılıyor ve faydasını gören varmı lütfen cevap yazın en son çare olarak bunuda deneyeceğim

merhaba cnm bende 4 aylık anneyim emziriyorum ve zaman zaman sütüm azalıyor. Bugüne kadar neler denedin bilmiyorum kendi denediğim yöntemleri söyliyim belki faydası olur Aklına geldikçe koltuk altından göğüsüne doğru masaj yap Sarımsak yemeyi ya da yutmayı unutma (çiğnemeden tek parca olrak yada 2ye 3e bölerek hap gibi yutabilirsin) Tahin helvası,bulgur,dut kurusu.incir,beyaz üzüm,tarçın,fesleğen,susam,ısırgan otu çayı,rezene ve papatya çayı süt yapmaya yardımcı ürünler... Ayrıca psikolojik olarakta sütüm yok falan diye üzülmemelisin bebişini kucagına aldıkça benim sütüm yavruma yeter de artar ne de güzel sütüm geliyomuş falan diyerek kendini rahatlatmalısın... komik gelebilir ama napıyım ben öyle yapıyorum sütüm geliyo:emir_bebek:

ben kullanmistim, evet cok fark ettiriyor ama kisa bir sureligine sonra benim vucudum bagisiklik kazanmisti ama baska annelerde aylarca ise yariyormus. ingiltere'de sutu az annelere ilk tavsiye edilen ottur cemen otu. deneyin derim...bir de bol bol rezene icin, bir fincana 3-4 sallama rezene cayi atip icin.

bahsettiğin otu hiç duymadım.. ancak ben humana still tea içiyorum günde iki bardak.. bende acaip işe yarıyor.. tamamen bitkisel.. tavsiye ederim.. eczanelerde ve büyük marketlerde bulabilirsin.. 20 tl fiyatı..
sevgiler..

Back