Cem Yılmaz-Maral Büyüksaraç kavgası

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Cem Yılmaz'dan 200 çiçek iddiasına yalanlama
İşadamı Mete Büyüksaraç’ın kızı Maral Büyüksaraç, 18 yaşına girdi, doğum gününü kutladı. Cem Yılmaz'ın, Büyüksaraç'a 200 çiçek gönderdiği iddiası ise ikili arasında karşılıklı atışmaya dönüştü. Bu iddiayı twitter'dan yalanlayan Cem Yılmaz, "Hakkımda 200 çiçekle doğum günü kutladı haberi gerçek değildir" dedi. Yılmaz'ın bu açıklamasına Maral Büyüksaraç'tan sert bir yanıt geldi.
Sitene Ekle

Son dönemde uyuşturucu haberleriyle ön plana çıkan, son olarak kullanmak amacıyla uyuşturucu satın almak suçundan hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istendiği davaya bu suçlamayı reddeden Maral Büyüksaraç, dün 18 yaşına girdi. Babasının destek verdiği Maral Büyüksaraç, Cihangir’de bir arkadaşının evinde doğum günü kutlaması yaptı. Ablası Bergüzar Büyüksaraç’la çektirdiği fotoğrafları paylaşan Maral Büyüksaraç’ı Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner de yalnız bırakmadı.

Maral Büyüksaraç'a Cem Yılmaz'ın 200 gül yolladığı üstünde de "Daima gülümse" yazılı not iliştirdiği öne sürülmüştü.
Cem Yılmaz ise bu iddiayı sert bir dille yalanladı. Cem Yılmaz, twitter'dan "Hakkımda 200 çiçekle doğum günü kutladı haberi gerçek değildir. Bu kişileri tanımıyorum ama ne yapılmak istendiğini anlıyorum. Yalan bu haber" diye yazdı.

Büyüksaraç'tan sert yanıt
Yılmaz’ın yazdıklarına kendi Twitter hesabından yanıt veren Büyüksaraç, "Hayaletlerden gelen çiçekler doğum günümü kutlamış ahahahaha. Cem terbiyesizlik yapıyor. 1 insan ne yaşarsa yaşasın arkasında durmalı. Ben konuşmayarak gösteriyorum saygımı. Hakkımda konuşulsun istemiyorum” dedi. milliyet

böylece tanımış olduk kendisini herhalde amaçta buydu

Ahhh çocuğum, daha büyüyeceksin, Cem Yılmaz sana çiçek yollamış olsaydı bile teşekkür ederim abi demen gerekir, ki belli ki maksat dikkat çekmek, büyümüşsün ya

HAKKIMDA KONUŞULSUN İSTEMİYORUM AMA HEP HAKKIMDA KONUŞULACAK HAREKETLER YAPIYORUM. BU NE YAMAN ÇELİŞKİ!

biri keklemiş kızı buda inanmış cem yılmaz gönderdi diye hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…