ne zaman başladı bunların ilişkisiBu adamı çok seviyorum ya.
12 yaşlarında falan annem babam ve ben Beşiktaşta bir cafeye gitmiştik orada görmüştüm onu.
Tanıdığım için gözlerim ona kayıyordu oda farketti sık sık baktığımı bana göz kırpmıştı bende utançtan kıpkırmızı olmuştum.
Ellerimi birleştirip bacaklarımın arasına koymuştum çok utanmıştım.
Sonra masama buyur etmek istemez misiniz küçük hanım demişti o kadar şaşırmıştım ki gitmiştim masasına.
Öpmüştüm falan, o zamanlar Keldi başında saç yoktu.
Babamda fotomuzu çekmişti albümünün en başında hala saklarım.
Çok tatlı sempatik ve içten bir insan.
O yüzden ona hiç bir bayanı yakıştıramıyorum nedense :)
aynen kimseleri yakıştıramıyorum cem yılmaza yahu katılıyorum.Bu adamı çok seviyorum ya.
12 yaşlarında falan annem babam ve ben Beşiktaşta bir cafeye gitmiştik orada görmüştüm onu.
Tanıdığım için gözlerim ona kayıyordu oda farketti sık sık baktığımı bana göz kırpmıştı bende utançtan kıpkırmızı olmuştum.
Ellerimi birleştirip bacaklarımın arasına koymuştum çok utanmıştım.
Sonra masama buyur etmek istemez misiniz küçük hanım demişti o kadar şaşırmıştım ki gitmiştim masasına.
Öpmüştüm falan, o zamanlar Keldi başında saç yoktu.
Babamda fotomuzu çekmişti albümünün en başında hala saklarım.
Çok tatlı sempatik ve içten bir insan.
O yüzden ona hiç bir bayanı yakıştıramıyorum nedense :)
ne zaman başladı bunların ilişkisihanımın görüntüsü güzel ama fazla bir fikrim yok kendisi ile ilgili..bir şarkı ile gündeme gelmişti bir ara...:)
aynen kimseleri yakıştıramıyorum cem yılmaza yahu katılıyorum.
acun ılıcalıdan sonra onuda bi yabancıyla beklerdim
anladığım kadarıyla sadece 1 haftadır görüşüyolar ve kameraların önünde sürekli öpüşmüşler evde buluştuklarında napıyolardı acaba
bu kadar hızlı olunca ayrılık haberide hızlı oluyo tabi
bi kere çok zeki bi adam. ayrıca çok yönlü de biri. ayşe hatunla falan değil de daha donanımlı biriyle olmasını beklerdim.Yakışıklı olmasa bile görüp göreceğim en karizmatik erkek :)
vucudu donanımlı birini bulmuş işte, bir nevi gösterilerinde hep eleştirdiği kadınlardan birinibi kere çok zeki bi adam. ayrıca çok yönlü de biri. ayşe hatunla falan değil de daha donanımlı biriyle olmasını beklerdim.
üzdü benivucudu donanımlı birini bulmuş işte, bir nevi gösterilerinde hep eleştirdiği kadınlardan birini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?