• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Yılmaz: Anladım ki insanlar gerçekten kalpsiz

Hayyal

Doruk♥
Pro Üye
4 Temmuz 2008
5.767
14.790
773
Cem Yılmaz: Anladım ki insanlar gerçekten kalpsiz
Cem Yılmaz, Atilla Özdemiroğlu'nun cenazesinde çekilen ve tartışma yaratan fotoğrafıyla ilgili açıklamada bulundu.
22 Nisan 2016 Cuma - cumhuriyet.com.tr
cem-yilmaz-bu-kez-guldurmedi--6916031.jpg
Cem Yılmaz'ın Zülfü Livaneli'yle verdiği kare gündem konusu oldu. Usta müzik adamı Attila Özdemiroğlu'nun dün Levent Camisi'ndeki cenazesinde Cem Yılmaz'ın Zülfü Livaneli'nin omuzuna kapanarak uzun uzun gülmesi dikkat çekti.

Cem Yılmaz bu eleştirilere Twitter hesabından, "Bi kare fotoğrafla "gülmek" ve cenaze merasimde saygı temalı magazini gördüm ve anladım ki insanlar gerçekten kalpsiz. İnsan insana gülümser." mesajıyla yanıt verdi.

Screenshot_1.jpg

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/habe...z__Anladim_ki_insanlar_gercekten_kalpsiz.html

Bunu haber diye mi gündeme getirmişler :KK14:
Biri öldüğünde en yakınları, ailesi üzüntüden ne yapacağını bilmez halde olur, diğer insanlarsa sevgi, saygı, yakın ilişkiler sebebiyle katılırlar cenazeye, hepsinin acıdan ağlamasını bekleyemeyiz, insanlar öldüğünde saygı bekleyenler dirilere saygı göstermişler mi ki?
Asıl bu fotoğraf karesinde kendini yerden yere atıp gayet yapmacık hareketlerde bulunsaydı tuhaf karşılardım.

Aklıma Cem Yılmaz' ın artiz cenazesi espirisi geldi. "Acımız büyük ;( E gözlük de büyük. E acımız büyük " Adam önceden görmüş.

Back