Cem Uzanın vaatleri

kronick

bize her yer TRABZON:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.807
29
44
Mazot’un litresinin 1 YTL olacağı, emeklilere 14 maaş vereceğini, fındığın kilosunun 8 YTL olarak belirlenip ve üniversite harçlarını kaldıracağı'' vaatleride bişeymiii????
işte cem uzanın son vaatleri:))))

• Mesai saatleri sabah 10:30 - 12:00, öğlenden sonra 14:00 - 17:00 olacak!
  • Haftasonu tatili 3 gün olacak...
  • Rio karnavalı Türkiye'de düzenlenecek
  • Üç korner, bir penaltı olacak.
  • Fenerbahcenin Avrupa tarihi iptal edilecek
  • iddia kuponları yatmayacak!
  • Türk kızları gidecek, Rus kızları gelecek.
  • Sakızlar kaybolmayacak
  • Kızların "biz arkadaşız" demesi yasaklanacak
  • Ajdar geri gelmemek üzere Antartika’ya gönderilecek
  • Düğünlerde zorla halaya kaldırmak yasaklanacak.
  • Zeki Müren de sizleri görecek.
  • Eve tellak gelecek, her hafta vatandaşın sırtını keseleyecek, boynu ağrıyana masaj yapılacak.
  • Kadınlar artık regl olmayacak.
  • Star gene benim olacak!
  • Arabayı yıkattığınız gün yağmur yağmayacak
  • Artık kızlar teklif edecek.
  • Saatler artık geri alınmayacak!!
  • lost trt 1'de yayınlanacak
  • fenerbahçe avrupada tur atlayacak...

Cem Uzan benim eski patronumdu,çalıştığım dönemde aynı işi yapan şirketlerin yarısı kadar bile maaş almıyorduk,zaten sonra ofis kapandı.Şimdi anlamadığım o zaman kendi kesesinden vermeye kıyamayan bu insan,devletin parası olunca mı dağıtacak...Hayret birşey yaaa

Cem Uzan benim eski patronumdu,çalıştığım dönemde aynı işi yapan şirketlerin yarısı kadar bile maaş almıyorduk,zaten sonra ofis kapandı.Şimdi anlamadığım o zaman kendi kesesinden vermeye kıyamayan bu insan,devletin parası olunca mı dağıtacak...Hayret birşey yaaa

doğrudur hayatım.cem uzan trabzon çimento fabrikasını satın aldığında yaptığı ilk iş bütün çalışanları işçileri işten çıkarıp yarı parasına yeniden işe almak oldu...düşünebiliyormusun..Allah nası biliyosa öyle yapsın bu aileyi...

doğrudur hayatım.cem uzan trabzon çimento fabrikasını satın aldığında yaptığı ilk iş bütün çalışanları işçileri işten çıkarıp yarı parasına yeniden işe almak oldu...düşünebiliyormusun..Allah nası biliyosa öyle yapsın bu aileyi...

Canım daha neler neler var ama neme lazım burdan yazmayım,ne olur ne olmaz.:)
Allah'a havale ediyorum.

Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’ın televizyon kanallarında yayınlanan “Mazot’un litresinin 1 YTL olacağı, emeklilere 14 maaş vereceğini, fındığın kilosunun 8 YTL olarak belirlenip ve üniversite harçlarını kaldıracağı'' seçim vaatleri, sanal alemde espri konusu oldu. Önce derbi şakalarına konu olan Uzan vaatleri, "ekşisözlük" internet sitesinin yazarlarının esprilerinden de nasibini aldı.
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından sarı kırmızılıların Kadıköy'de uzun zamandır sıkıntı yaşamasına gönderme yapan yapan e-postalar dolaşmış ve Cem Uzan'ın ağzından yazılan "Cimbom Kadıköy'de puan alacak" vaadi şaka konusu olmuştu.
İşte Ekşisözlük'teki alternatif Cem Uzan vaatleri:
• Mesai saatleri sabah 10:30 - 12:00, öğlenden sonra 14:00 - 17:00 olacak!
Haftasonu tatili 3 gün olacak! (kunculu akit)
• Rio karnavalı Türkiye'de düzenlenecek (bryan fury)
• Üç korner, bir penaltı olacak. (Killer)
• Fenerbahcenin Avrupa tarihi iptal edilecek
• İddia kuponları yatmayacak!(Baykuş)
• Türk kızları gidecek, Rus kızları gelecek. (Rocko)
• Sakızlar kaybolmayacak (multiple)
• Kızların "biz arkadaşız" demesi yasaklanacak (muzcu)
• Ajdar geri gelmemek üzere Antartika’ya gönderilecek (Metalmen)
• Düğünlerde zorla halaya kaldırmak yasaklanacak.
• Zeki Müren de sizleri görecek. (Mesela)
• Eve tellak gelecek, her hafta vatandaşın sırtını keseleyecek, boynu ağrıyana masaj yapılacak. (O lekeler silinmez)
• Kadınlar artık regl olmayacak. (Argento)
• Star gene benim olacak! “ (Shirakahn)
• Arabayı yıkattığınız gün yağmur yağmayacak (rentboy)
• Artık kızlar teklif edecek. (Prothedop)
• Saatler artık geri alınmayacak!! (pire reis)
• lost trt 1'de yayınlanacak (wednesday)

alıntı (milliyet)

:Roflol:

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

bu işte acayip komik yawww:)))

hele birisi şöyle yazmış

"...cem uzan başbakan olunca nohut fiyatları fırlayacak çünkü mazotu 1 ytl yapacakmışya o yüzden cem nohutu yiyip arabalara dogal gaz verecek ancak böyle olunca olur.."

"..çalışma denen olay ortadan kalkacak herkese devlet heray bedavadan maaş verecek.."
puahaha
yokmu sizde alternatif vaatler ??:)))))

* Herkes İdeal kilosunda olacak.
* Fener Türkiye kupasını alacak.
* Üç korner, bir penaltı olacak.
* İktidarım süresince en az bir tane Avrupa Kupası alınacak.
* Kilo almak isteyen kilo alacak, vermek isteyen verecek. Hem de istediği kadar yiyerek, açın yemek masasının önünü.
* Her eve bir pilates şiltesi dağıtılacak.
* İddia kuponları yatmayacak!
* Eve tellak gelecek, her hafta vatandaşın sırtını keseleyecek, boynu ağrıyana masaj yapılacak. ---- * Türk kızları gidecek, Rus kızları gelecek.
* Ajdar geri gelmemek üzere Antartika’ya gönderilecek
* Düğünlerde zorla halaya kaldırmak yasaklanacak.
* Zeki Müren de sizleri görecek.
* Aylık telefon, elektrik, su, doğalgaz fatuları toplamı 1 YTL’de sabitlenecek.
* Kadınlar artık regl olmayacak.
* Star gene benim olacak! “
* Milli maçlarda rakip takıma en az 5 gol atılacak, en fazla 1 gol yenecek.
* Artık kızlar teklif edecek.
* Haftasonu tatili 3 gün olacak
* İddaa kuponları yatmayacak!
* Okeye dönerken açmak yasaklanacak
* Herkes cennete gidecek, huri sayısı 41 e çıkacak.
* Türkiye dünya kupasını kazanacak
* Her sene dünya kupası düzenlenecek
* Her sene Türkiye kazanacak
* Otomatik kapılar artık çarpmayacak!!
* İktidara gelirsem bi daha saçmasapan vaatler duymuycaksınız benden
* Lafla peynir gemisi yürüyecek
* Pi sayısı direk 3 olacak

ASİ BURCU ROBERİ BENDE ÇOK SEVİYORUM NEOLACAK ŞİMDİİİİ Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

ASİ BURCU ROBERİ BENDE ÇOK SEVİYORUM NEOLACAK ŞİMDİİİİ Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

sen aradan çekil:eek:klava:

X